Karekter modelimi nasıl estetik görünüşlü hale getirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostlar herkese merhaba benim aklimda birtane karakter var modelimi nasil estetik görünüşlü bir hale getirebilirim eklem kemik gibi nefes alıp verme bunları tasarladıgım oyunun içine enjekte etmek istiyorum karekter dal gibi dikilmesi hiç hoşuma gitmedi
ve mimikleri nasil yapabilirim

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
nah, you need to find a way to break in to the game before injecting anything

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Unity'de oyun için karakterden bahsediyorsan bu sistemler biraz karışıktır, oyun yapımı konusunda pek bilgili değilim ancak bunun için 3D software ile modelleme yapıp (veya hazır model) üzerine rig yapıp (kemikleri ekleyip) animasyonlarını hazırlayıp unity için export etmen lazım ki ayrıca vücudun farklı parçaları farklı farklı animasyon içerecek ise o konu oyun yapımına giriyor ama şimdilik başlaman için 3D software lazım.

3D için Blender programını öneririm. Sıfırdan başlayacak isen bilmen gereken konu modellemenin kolaylığı ve alanları kişiden kişiye değişir. Yani mimari modelleme, hard surface modelleme karakter modelleme farklı şeylerdir. Mimari ve hard surface benzerdir ama biri detay üzerine kurulu gibi. Her neyse. Şu linkleri kontrol et mümkünse Türkçe kaynakları kullanma.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu arkadaş baya iyi bu konuda
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

İyi şanslar arkadaşım. Kendini fazla kaptırma kaptırırsan ilerlet.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Biriside bana uye meselesini anlatabilirmi ben eski uyelerdenimama hicbir hile kullanamiyorum bu mesajlasma yuzjnden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...