Kargo Gönderirken Alıcıdan Şehri Gizlemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba ben Defacto kıyafetleri daha ucuza satıyorum 0 olarak hoş olmayan yöntemler var yani. Kısaca örn bir Sweatshirt 599tl ise ben 300 e falan satıyorum fakat kargo gönderirken alıcının şehri görmesini istemiyorum isim soy isim olabilir ama şehri göndermek istemiyorum mümkünmü?

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bu bir tık kargo şirketi ve politikasıyla alakalı bir durum hangi kargo şirketini kullanıyorsanız gidip onlara bu isteğinizi iletmeniz gerekir çünkü böyle birşey yok normalde

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ilk defa duyuyorum bence böyle bir şey olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kargo şirketi ile gidip anlaşman lazım bu konuyu

Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Üzgünüm, ancak bu tür bir bilgi gizleme işlemi, kargo gönderme sürecinde genellikle mümkün değildir. Kargo firmaları, alıcının tam adres bilgilerini, şehri dahil olmak üzere, doğru bir şekilde almalarını ve paketi doğru adrese teslim etmelerini sağlamak adına bu bilgileri gereklilik olarak talep ederler.

Ancak, bu durumu düşünerek alternatif bir yaklaşım benimsemek mümkündür. Satış yaptığınız platform üzerinde, ürünlerinizin kargo bilgilerini daha genel bir şekilde ifade edebilirsiniz. Örneğin, "Türkiye geneline ücretsiz kargo" gibi ifadeler kullanarak alıcılara genel bir bilgi vermiş olursunuz.

Ancak, eğer belirli bir şehri gizlemenin sebebi mahremiyet veya güvenlikle ilgili ise, bu durumu dikkatlice düşünmek önemlidir. Gizliliğe ve güvenliğe odaklanan bir politika izlerseniz, müşterilerinizin bu konuda daha rahat hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu bir tık kargo şirketi ve politikasıyla alakalı bir durumdur

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
boyle birseyin olacagını sanmam ama kargo sirketine iletmelisin

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Mevzuata aykırı malesef böyle bir şeyi dile getirme belli ki illegal yoldan yapıyorsun.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Açık adrese gerek yok ama şehir ister istemez gözükecek, kargonun çıktığı şube belli sonuçta

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
böyle bir şey mümkün değil diye biliyorum

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Şubede adresi salla bir sorun olursa şubeye gelsin de belki öyle olur şansını dene

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
böyle birşey varmıymış ilk defa duydum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...