Kargo Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Geçenlerde bir konu açmıştım klavye,mouse ve kulaklık önerisi istemiştim.
Onları bugün n11 den sipariş ettim. Klavye ve mouse en geç 28 Mayıs kulaklık ise en geç 29 Mayıs'ta kargoya verilecekmiş.
Şuanki koşullarda dışarı çıkma konusu kargocuları etkiliyor mu ve aynı zamanda satıcıya göre kargoya verilme süreci değişir mi yoksa tamamen kargo şirketine mi bağlı bir de ortalama kaç günde elime geçer bilgilendirirseniz çok sevineceğim ^^

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ben hepsi buradadan haporlör almıştım
Bu durum kargo şirketine bağlı bir durum satıcı aynı gün icinde kargoya verir malı yoğunluk yoksa 4-5 günü bulur fakat çok yoğunluk varsa max 20 iş günü içinde kapına kargonu getirmek zorundadır

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
corona salgınından dolayı herkes evlere kapanmıs ve sadece belırlı yerler acık kargocular dahıl olmak uzere o yuzden bıraz sıkıntı bende klawye sparıs verdım 10 gune zor geldı

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
corona salgınından dolayı herkes evlere kapanmıs ve sadece belırlı yerler acık kargocular dahıl olmak uzere o yuzden bıraz sıkıntı bende klawye sparıs verdım 10 gune zor geldı
ne zaman vermiştin dostum
Post automatically merged:

Ben hepsi buradadan haporlör almıştım
Bu durum kargo şirketine bağlı bir durum satıcı aynı gün icinde kargoya verir malı yoğunluk yoksa 4-5 günü bulur fakat çok yoğunluk varsa max 20 iş günü içinde kapına kargonu getirmek zorundadır
tamamen kargo şirketine bağlı diyorsun

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ne zaman vermiştin dostum

tamamen kargo şirketine bağlı diyorsun
Satıcıya görede değeşebilir aldığın firma ile alakalı fakat şu dar zamanda kargo şirketlerine ve satıcılara büyük mesai saati düsüyor göz ardı etmemek lazım ❤❤❤

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Eğer aldığın firma kargoya verdiyse gerisi kargo şirketine bağlı birde corona yüzünden kargocular bahane ürettiği için aksayabilir kargo sürecin kargo şirketleri ile konuş derim bence.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yasak kargo sirketleeini etkilemiyor. O verilen tarih kargolarin yogunlugu yuzunden o kadar ileri tarige veriliyor ama o tarihe kadar coktan gelmis oluyor.

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Satıcıya görede değeşebilir aldığın firma ile alakalı fakat şu dar zamanda kargo şirketlerine ve satıcılara büyük mesai saati düsüyor göz ardı etmemek lazım ❤❤❤
Değerli yorumun için teşekkürler ^^

Yasak kargo sirketleeini etkilemiyor. O verilen tarih kargolarin yogunlugu yuzunden o kadar ileri tarige veriliyor ama o tarihe kadar coktan gelmis oluyor.
Ama coronadan dolayı sanırım yoğunluk biraz fazla.

Eğer aldığın firma kargoya verdiyse gerisi kargo şirketine bağlı birde corona yüzünden kargocular bahane ürettiği için aksayabilir kargo sürecin kargo şirketleri ile konuş derim bence.
Kargo şirketiyle konuşmanın ne gibi bir faydası olur ki ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Değerli yorumun için teşekkürler ^^

Ama coronadan dolayı sanırım yoğunluk biraz fazla.

Kargo şirketiyle konuşmanın ne gibi bir faydası olur ki ?
Kargonun nerde olduğunu öğrenirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Onları bugün n11 den sipariş ettim. Klavye ve mouse en geç 28 Mayıs kulaklık ise en geç 29 Mayıs'ta kargoya verilecekmiş.
Şuanki koşullarda dışarı çıkma konusu kargocuları etkiliyor mu ve aynı zamanda satıcıya göre kargoya verilme süreci değişir mi yoksa tamamen kargo şirketine mi bağlı bir de ortalama kaç günde elime geçer bilgilendirirseniz çok sevineceğim ^^
satıcıya göre deişiyor şu an ki süreçten dolayı gecikmeler yaşanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kargo tahmını en gec 3 gune gelır ama gonderenın kargoya verdıgı gun onemlı hemen gondderdıyse 3 gune en assa elınde olur

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ben bir ürün almıştım satıcı kargoya aynı gün verdi ama kargo şirketi geciktirdi sendede aynı sorun olabilir satıcı zaten 2 3 gün geç verecek o süreyi eklemiş oraya

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Biraz önce ram ve kulaklık aldım kulaklığın mağazası ile iletişime geçtim adam bayram tatilinden dolayı çarşamba günü kargoya verebilirim dedi.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Siteden siteye değişiyor mesela geçen Hepsiburada’dan iPhone almıştım hemen geldi arkadaşım led aldı gelmedi hala dikkatlice oku açıklamayı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bahane yazanlar olmuş ama kesinlikle bahane değil. Kargo firmasında çalışmasam da online satış yapan bir mağazanın mt'siyim. sürekli kargolar ile iletişimdeyiz. gerçekten yoğunluk kaynaklı çok uzun gecikmeler olabiliyor. hatta hizmet sınırlarını küçülten şubeler bile oluyor.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Satıcıya göre degişiyor maalesef, benim ki 20 mayıs diyordu en geç ne hikmetse 22 mayısta kargoya verildi

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
1 hafta sonra dağıtıma çıkıyorlar diye biliyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hocam trendyoldan aldığım kargo bayramın birinci günü elime ulaştı express kargo hizmetleri var çalışıyor,bilginiz olsun bi hesap sekmesinden kargo bilgilerine bakın .corana yasaklarında diğer kargo firmalarıda aktif çalışıyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kargo şirketleri yasakta çalışıyo ama firmanın yasaktan önce kargoya vermesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...