ne zaman vermiştin dostumcorona salgınından dolayı herkes evlere kapanmıs ve sadece belırlı yerler acık kargocular dahıl olmak uzere o yuzden bıraz sıkıntı bende klawye sparıs verdım 10 gune zor geldı
tamamen kargo şirketine bağlı diyorsunBen hepsi buradadan haporlör almıştım
Bu durum kargo şirketine bağlı bir durum satıcı aynı gün icinde kargoya verir malı yoğunluk yoksa 4-5 günü bulur fakat çok yoğunluk varsa max 20 iş günü içinde kapına kargonu getirmek zorundadır
Satıcıya görede değeşebilir aldığın firma ile alakalı fakat şu dar zamanda kargo şirketlerine ve satıcılara büyük mesai saati düsüyor göz ardı etmemek lazım ❤❤❤ne zaman vermiştin dostum
Post automatically merged:
tamamen kargo şirketine bağlı diyorsun
Değerli yorumun için teşekkürler ^^Satıcıya görede değeşebilir aldığın firma ile alakalı fakat şu dar zamanda kargo şirketlerine ve satıcılara büyük mesai saati düsüyor göz ardı etmemek lazım ❤❤❤
Ama coronadan dolayı sanırım yoğunluk biraz fazla.Yasak kargo sirketleeini etkilemiyor. O verilen tarih kargolarin yogunlugu yuzunden o kadar ileri tarige veriliyor ama o tarihe kadar coktan gelmis oluyor.
Kargo şirketiyle konuşmanın ne gibi bir faydası olur ki ?Eğer aldığın firma kargoya verdiyse gerisi kargo şirketine bağlı birde corona yüzünden kargocular bahane ürettiği için aksayabilir kargo sürecin kargo şirketleri ile konuş derim bence.
Kargonun nerde olduğunu öğrenirsinDeğerli yorumun için teşekkürler ^^
Ama coronadan dolayı sanırım yoğunluk biraz fazla.
Kargo şirketiyle konuşmanın ne gibi bir faydası olur ki ?
Tamamdır teşekkürler.Kargonun nerde olduğunu öğrenirsin
satıcıya göre deişiyor şu an ki süreçten dolayı gecikmeler yaşanıyorGeçenlerde bir konu açmıştım klavye,mouse ve kulaklık önerisi istemiştim.
Onları bugün n11 den sipariş ettim. Klavye ve mouse en geç 28 Mayıs kulaklık ise en geç 29 Mayıs'ta kargoya verilecekmiş.
Şuanki koşullarda dışarı çıkma konusu kargocuları etkiliyor mu ve aynı zamanda satıcıya göre kargoya verilme süreci değişir mi yoksa tamamen kargo şirketine mi bağlı bir de ortalama kaç günde elime geçer bilgilendirirseniz çok sevineceğim ^^
kargo tahmını en gec 3 gune gelır ama gonderenın kargoya verdıgı gun onemlı hemen gondderdıyse 3 gune en assa elınde olurGeçenlerde bir konu açmıştım klavye,mouse ve kulaklık önerisi istemiştim.
Onları bugün n11 den sipariş ettim. Klavye ve mouse en geç 28 Mayıs kulaklık ise en geç 29 Mayıs'ta kargoya verilecekmiş.
Şuanki koşullarda dışarı çıkma konusu kargocuları etkiliyor mu ve aynı zamanda satıcıya göre kargoya verilme süreci değişir mi yoksa tamamen kargo şirketine mi bağlı bir de ortalama kaç günde elime geçer bilgilendirirseniz çok sevineceğim ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?