Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi bir sisteme ihtiyacın var en az 8 gb ekran kartı 16 gb ram gerekiyo karlı olması için fakat ayda 20 30 anca kazanırsın en az 2 3 pc olucak ki daha fazla kazanasın ve kazanmaya abaşladıktan sonra ilk işin rtx 2080 ti almak olsun çünkü maden en çok ekran kartı gerektiren bir olay
hocam muhtemelen ekran kartını çok yıpratıcak o yüzden iyi bir sistemin olması lazım ve iyi bir sistemin olsa bile parasına değecek mi yani hesaplamasını yapman lazım.
Bu iş için en az rtx2070 gtx 1080 gibi ekran kartları lazım ki güzel karlı olsun diyorsan bu ekran kartlarından sana 4 adet lazım ki buda bütçe gerektiriyor
Öncelikli bir sermayen olması gerekiyor ufak ufak paralarla çokça getiri elde edebileceğini düşünmüyorum. Her işte olduğu gibi başlarda karın olmayabilir ama sürekliliğe bağladığın zaman gözle görülür karlar elde edebilirsin. Bilgisayarı çok eskiten, yoran, yıpratan bir durum. Eski bir bilgisayarın varsa deneme bile derim bilgisayarların yıpranmasına önem vermeden yenileyebilmeli ve bilgisayara önem vermekten çok karı üst seviyede tutmalısın.
dostum zor iş tavsiye etmem dünyanın elektrik faturası gelcek sağlam ekran kartları lazım ve ekran kartlarının ömrü çok çabuk tükeniyor tam güçte çalıştıkları için bulaşma bence
Merhaba, yorum yapan kişilerin yorumlarını okudum, hiçbirinin konu hakkında bilgisi yok. Mining geçmişim olduğu için ben sana doğru dürüst anlatayım. Bitcoin madenciliğinde zorluk çok arttığı için 7-8 yıl önce olduğu gibi ekran kartıyla mining yapamazsın, bu için özel üretilen asic makinalardan alman lazım. Bunlarda genelde çinde üretiyor, fiyatları pahalıdır ve sadece btc mining işinde kullanılabilir, başka bir işte kullanamazsın. Eğer ekran kartıyla mining yapmak istiyorsan eth gibi alt coinlere yönelmen gerekmekte, işlemci ilede monero gibi alt coinler kazabilirsin. Ama açık konuşmak gerekirse elektiriği kaçak kullanmıyorsan mining işinden kar elde edemezsin. O yüzden hiç girmemeni öneririm