karma düşünceler var ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Selamın aleyküm nasılsınız iyisinizdir umarım

ben hiç iyi degilim arkadaslar iş e gidip çalışamıyorum 2 3 gün gittikten sonra içime birşeyler oluyor bi kararıyor şahsen geceleri yatıyorum sabah uyanasım gelmıyor işte halsizlik aglama sinir krizi gibi duygularla baş başa kalıyorum :D
yok mu bunun çaresi ilacı çalışmam lazım fakat yapamıyorum hiç bir meslek sahibi degilim okumadım boş boş serseri gibiyim ama dışarda gezmem asla neden bilmiyorum oluyorsa da asosyal serseriyimdir herhalde neyse
çalışmam lazım fakat başaramıyorum öglen diyorum kendime yapabilirim fakat gece olunca yatınca gene aynısını diyorum sabah oluyor tık yok aşamıyorum bu olayı bana yardımcı olun.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sorunun tamamen psikilojik ilacı yok bu zamanlarda beyin tamamen oyun oynar beynine nah çekmen gerekiyor ciddiyim işe yarıyor böyle durumlarda beynime iki üç küfür sallıyorum bitiyor, psikiloga görünün eğer bir işe başaramam diye girerseniz başaramazsınız azimli olmanız lazım. Eğer başarmak istiyorsan yapacağım diyorsan AZİMLİ olacaksın, kararlarından vazgeçmeyeceksin orada oturarak hiç bir yere gelemezsin kalk çalışmaya başla, başaracağına inanıyorum. :mum:

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum senin durumunu çok iyi anlıyorum bir psikologa gittik bu anlattıkları psikolojik anksiyete belirtileri dostum ilacı yok fakat bir psikolog doktordan tedavi desteği alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Güzel yanıtlarınız için teşekkür ediyorum ♥

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Anlık duygu değişimi yaşıyorsun psikolojik olarak iyi değilsin bence geç olmadan psikoloğa git

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kanka Durumun Gerçekten Üzücü Ama Endişelenicek Birşey Yok Psikoloğa Gitmek Çare Olabilir Ama Bunu Sadece Gidip Konuşarak Çözmeye Çalışın İçini Dök Bu Tarz Durumlara "Concerta" İlaç Kullanıyorlar Etkisini Görürsün Fakat Tavsiye Etmem Resmen Bagimlilik Yapıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Knk arkadaşların dediği gibi bi psikoloğa gitmek iyi gelebilir

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Senin buradan alacağın en iyi tavsiye doktora görünmek olur haricinde uygulamana gerek yok diğerlerini

New Thang
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
bende öğrenciyim zaman zaman böyle durumlara düşünüyorum. Ergence diyebilirsiniz belki bi ara kendime niye yaşıyorum diye soruyordum şükür geçtim o zamanları. Yukarda demişler zaten ama ben farklı bi şekilde söyleyeyim. Kendine soru sor ne zamana kadar böyle erteleyeceğini sürekli ertelersen ne olacağını gerçekçi düşün gerçekçi düşününce durumu anlayıp motive olabilirsin motivasyonun yok şuan senin. Benim de şuan motivasyonum yok sınavlarım var ama çalışıcam diyip sürekli oyunlara gömüyorum kendimi sana bunları yazdım ama kendim bile yapmıyorum :d çok ironik ama yapınca düzelmeye başlıyorsun. Eğer gerçekçi olamıyorsan hayal kur motive edicek bi hayal kur gerçekçi olmasına gerek yok o hayalin ğeşinden gitmeye çalış kim ne derse desin başaramasanda bu durumdan bu psikolojiden çıkınca zaten hayalini değiştirirsin daha gerçekçi birşey yaparsın. Ayrıca hayalini yaparken kesinlikle borçla alma eğer başaramayacağın birşey seçmiş olursan üstüne daha fazla yük kalır. Bu sefer daha çok psikolojin bozulur.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
piskologa gitmende fayda var knkam

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardeşim en sağlıklısı git bi doktora danış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...