- Konuyu başlatan
Süper Üye
benimde öyle şuanda xdLise bitti askerlik geldi meslek okuduk bitirdik. Tavsiyem her zaman hedefin olması şahsen benim uyumadığım ders yoktu.
benimde öyle şuanda xdLise bitti askerlik geldi meslek okuduk bitirdik. Tavsiyem her zaman hedefin olması şahsen benim uyumadığım ders yoktu.
evet ilk okulda öylekızım var 1. sınıfa gidiyor karneyi öylesine prosedür olsun diye veriyorlar![]()
edebiyattan kalmak sorun çıkarmıyor mu ?Edebiyat hocama 2 defa performansımı gösterdim. Ona rağmen G girdi ve hocaya karneler basılmadan önce söylediğimde bana unuttuk artık dedi. Ben daha ne yapayım :/
Herneyse, Edebiyattan kaldım toplamda 5 dersten kaldım ve ortalamam 56![]()
1.Dönem bitti ya şu an. Yoksa evet sorunedebiyattan kalmak sorun çıkarmıyor mu ?
kaç ortalama belge aldın mı ?En son orta okulda almıştım..
nE2.20 ortalamam var o sayılır mı xd
haydaa sildirmeyi denedin mi hiç devamsızlıklarını ?Son karnem taktirdi ama devamsızlıktan vermemişlerdi![]()
Zerre hatırlamıyorum. Okul umurumda bile olmadı o derece. Gerçi okumayıp geçimimi zevk aldığım şeylerden sağlamak daha hoşkaç ortalama belge aldın mı ?
aynen öyle dostum istemediğim işte neden çalışayım ki bir ömrü mü zevk almadığım işte harcamak kötü bir seçimZerre hatırlamıyorum. Okul umurumda bile olmadı o derece. Gerçi okumayıp geçimimi zevk aldığım şeylerden sağlamak daha hoş