- Konuyu başlatan
Süper Üye
kaç ortalama ile geçti belge aldı mı?benim kardeş 8.sınıfı yeni bitirdi ilk dönem başlarında karne sayısal loto gibiydi
sonradan ders çalıştırdım ilk dönemi geçti bakalım
kaç ortalama ile geçti belge aldı mı?benim kardeş 8.sınıfı yeni bitirdi ilk dönem başlarında karne sayısal loto gibiydi
sonradan ders çalıştırdım ilk dönemi geçti bakalım
teşekkür ile geçti ilk aylar girdiği sınav notları ile kupon yapsam tutardıkaç ortalama ile geçti belge aldı mı?
ilk sınav notları ile şimdiki arasında çok büyük bir fark var galiba iyi çalıştırmışsın tebrik ederim xdteşekkür ile geçti ilk aylar girdiği sınav notları ile kupon yapsam tutardı![]()
1 ay gece gündüz hem ben hem o derslerine çalıştı dünya kadar kaynak,soru bankası aldım kitap almışız o kadarilk sınav notları ile şimdiki arasında çok büyük bir fark var galiba iyi çalıştırmışsın tebrik ederim xd
kral abiymişsin xd1 ay gece gündüz hem ben hem o derslerine çalıştı dünya kadar kaynak,soru bankası aldım kitap almışız o kadar
sömestr karnesi iyi gelmez ise o karneyi alır ..............................................
dedim ilk yarı sonu karne iyi geldi
İlkokul da öyle çiçekli böceklikızım var 1. sınıfa gidiyor karneyi öylesine prosedür olsun diye veriyorlar![]()
harbiden ilk okulda karnenin sol veya sağ köşesine uğur böceği falan yapıştırıyolardı xdİlkokul da öyle çiçekli böcekli