Onaylı Üye
Ben kasayı böyle aldım aslında büyük mü küçük mü bilmiyorum orasını yazın çoğu değişecek zaten3 ü de birbirine aşırı yakın, kasanı büyültmeyi düşünüyor musun acaba?
Hayır temas yokkablolarında hiç temas var mı ya da sokette
Temizlikle çözülebilir fakat işte birisini çıkardığımda neden diğeri ses yapıyor orası çok ilginç üçü veya ikisi birlikte ses yapmıyor sadece biri yapıyorFanın temizlenmemesi ve fanın eski yapıda olması, ses kaynağının eskimesi ve bozulmuş olmasından kaynaklanmaktadır. Fakat genelde bunun sebebi fanın tozlanmış veya kirlenmiş olmasından kaynaklanır. Fan temizlendiğinde çoğu zaman bilgisayardan gelen ses ortadan kalkar.
Ağırlıkla veya titreşimle alakalı olabilir mi? Veya fanlara gelen enerji çok fazla olabilir mi?Ben kasayı böyle aldım aslında büyük mü küçük mü bilmiyorum orasını yazın çoğu değişecek zaten
Hayır temas yok
Temizlikle çözülebilir fakat işte birisini çıkardığımda neden diğeri ses yapıyor orası çok ilginç üçü veya ikisi birlikte ses yapmıyor sadece biri yapıyor
Öyle bir şey mi var bilmiyorum ama sıkıntı şöyle fanlar ses çıkardığı anda yavaş dönüyor bastırınca hızlanıyor vidalara ben bi bakayımAğırlıkla veya titreşimle alakalı olabilir mi? Veya fanlara gelen enerji çok fazla olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?