işlemciyi değiştirebilirsinHerkese s.a beyler konu yanlış biyerde açıldıysa kusura bakmayın.
Anakart B 350F gaming
İşlemci Ryzen 5 1600
Ram 8x2 16GB hyperx 3200mhz
Ekran kartı Ecga ssc gtx 1060 6GB
SSD 256 samsung evo sata girişli
HDD 1TB
Güç Corsair vs600
Kasa corsair
beyler şimdi güncellemek yani bi tık daha üste çıkmak istiyorum kasayı satmak istemiyorum aynı sistem üzerinden ne önerebilirsiniz acaba??_)
ne önerebilirsin peki?işlemciyi değiştirebilirsin
önerin nedir kankisadece işlemci yukseltilebilir çok absürt bişe istemiyorsan tabiki
aynen anakartı da düşünüdyüm bi araİşlemci ve anakartını yükseltebilirsin.
anakart önerin nedir?İşlemci ve anakarta upgrade yapabilirsin
eywallah teşekkürler ama fiyatlar da bu arada baua uçmuş anasınıKardeşim bu sisteme yapacağın tek şey ryzen7 olur yani. Bütçende sıkıntı yoksa da ekran kartını 192 bit üstüne çıkarabilirsin
bende onu düşünüyordum amaİşlemciyi bütçene göre yükseltmeni tavsiye ederim mesela 2600x yapabilirsin
oyun dostum Pubg steam ve arada video yapıyoz youtube atıyozupragade olayına gelmeden daha çok ne için kullanıyorsun bilgisayarı o yönde ilerlersem daha verimli olacaktır hocam.
2600x düşünüyorum amadurumuna göre işlemcini yükseltebilirsin dostum
eywallah bakcam yükselirsem anakartı da upgrade yapcam en azından yayın için ikinci kasamız toplanır ufak ufakİyi bir işlemci tavsiye ederim
aynen öyledir dostumAynen mantıklı bir seçim anakartıda değiştirip 2. Yayın pc ne yatırım yapmış olursun ufaktan
dostum iyide fiyatlar fırlamış şimdi alınmaz yani hele ki bu durumda ===)))Anakart ve sağlam bir soğutucu deneyebilirsin diğerleri şuanlık bence iyi fakat çook üst seviye bir şey isterim dersen ekran kartını 2080 işlemciyi i9 anakartıda bir tık yükseltirsen bu iş tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?