Pc alsan 3 yıl sonra iş görmeyecek tamam da laptop alsan 3 yıl değil 1 yıl sonra hantallaşmaya başlayacak emin ol ama bakımını vs. yaparsan onu bilemem.Beyler performans konusundan pek bi sıkıntım yok ta ben üniye geçince bi daha kasanın işlevi olmaz ona göre bişeyler yapmam lazım o zaman laptop al geç demeyin bişeyler önerin
yaklaşık 5 yıllık dandik bir laptopum var şu ana kadar 1 kere anakartı yandı 2 kere adaptörü patladı. Gaming laptoplarda da böyle mi olur dersin ? Ya da kasa alırsam bunlarla karşılaşmayacak mıyım ? Ben hiç bakımı yapmam çünkü de .Pc alsan 3 yıl sonra iş görmeyecek tamam da laptop alsan 3 yıl değil 1 yıl sonra hantallaşmaya başlayacak emin ol ama bakımını vs. yaparsan onu bilemem.
Pc al bence donanım değiştirmesi kolay ayrıca da güçlendire biliyorsun ama laptop da bunlar zor :/yaklaşık 5 yıllık dandik bir laptopum var şu ana kadar 1 kere anakartı yandı 2 kere adaptörü patladı. Gaming laptoplarda da böyle mi olur dersin ? Ya da kasa alırsam bunlarla karşılaşmayacak mıyım ? Ben hiç bakımı yapmam çünkü de .
Anladım teşekkür ederim. Bütçemi belirttim de , bildiğin kasa var mı bu paraya değecek kadar ?Pc al bence donanım değiştirmesi kolay ayrıca da güçlendire biliyorsun ama laptop da bunlar zor :/
Eğer benim aklıma uyup da pc alırsan zora düşersinAnladım teşekkür ederim. Bütçemi belirttim de , bildiğin kasa var mı bu paraya değecek kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?