Kasa mı yoksa Monster Laptop mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar yazın çalışarak para kazanmayı düşünüyorum.Artık pc almalıyım bu iyice hurdalaştı.Yaklaşık olarak 3500 olacak elimde.Sizce n'apmalıyım ? Lise 1 im şuan Lise 2 ye geçeceğim laptop alıp üniversite ve sonrasına devam mı yoksa kasa alıp evde 3 sene rahatına bakmak mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar yazın çalışarak para kazanmayı düşünüyorum.Artık pc almalıyım bu iyice hurdalaştı.Yaklaşık olarak 3500 olacak elimde.Sizce n'apmalıyım ? Lise 1 im şuan Lise 2 ye geçeceğim laptop alıp üniversite ve sonrasına devam mı yoksa kasa alıp evde 3 sene rahatına bakmak mı ?
Tabikide kasa !!

İmza.gif

Üye
8 HİZMET YILI
bence kasa al hem eline fazladan para geçince kasayı yükseltebilirsin ram vs. olarak laptop çok zor üniversiteye geçincede parçaları satarsın ya da kasayı satıp laptop alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Laptop sıkıntı kardeş ya bi parçası bozulsa tamiri bile çok zor ayrıca kasadan alıcağın performansı laptoptan alamassın sana tavsiyen kasa kullan yada al

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kasa öneririm kardeşim ama genede senin kararın saygı duymak düşer :D

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Kasanında iyisi kötüsü var bak internetten performans videolarını izle aynı şekilde almayı düşündüğün laptopun performans videolarını izle bak hangisi iyiyse onu al

Üye
10 HİZMET YILI
Beyler performans konusundan pek bi sıkıntım yok ta ben üniye geçince bi daha kasanın işlevi olmaz ona göre bişeyler yapmam lazım o zaman laptop al geç demeyin bişeyler önerin

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
kasa tabikide ama laptop iyi alıcaksan laptop'da diyebilirim ama öncelik tabi masaüstü evde

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Beyler performans konusundan pek bi sıkıntım yok ta ben üniye geçince bi daha kasanın işlevi olmaz ona göre bişeyler yapmam lazım o zaman laptop al geç demeyin bişeyler önerin
Pc alsan 3 yıl sonra iş görmeyecek tamam da laptop alsan 3 yıl değil 1 yıl sonra hantallaşmaya başlayacak emin ol ama bakımını vs. yaparsan onu bilemem.

Üye
10 HİZMET YILI
Pc alsan 3 yıl sonra iş görmeyecek tamam da laptop alsan 3 yıl değil 1 yıl sonra hantallaşmaya başlayacak emin ol ama bakımını vs. yaparsan onu bilemem.
yaklaşık 5 yıllık dandik bir laptopum var şu ana kadar 1 kere anakartı yandı 2 kere adaptörü patladı. Gaming laptoplarda da böyle mi olur dersin ? Ya da kasa alırsam bunlarla karşılaşmayacak mıyım ? Ben hiç bakımı yapmam çünkü de .

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
yaklaşık 5 yıllık dandik bir laptopum var şu ana kadar 1 kere anakartı yandı 2 kere adaptörü patladı. Gaming laptoplarda da böyle mi olur dersin ? Ya da kasa alırsam bunlarla karşılaşmayacak mıyım ? Ben hiç bakımı yapmam çünkü de .
Pc al bence donanım değiştirmesi kolay ayrıca da güçlendire biliyorsun ama laptop da bunlar zor :/

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bence ünüversiteyi bitir güzel bir iş ve güzelbir kasa ve monitör alırsın ve rahat yaşarsın sen,nkararın ama

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kasa ama toplama kasa laptop da işlevli aslında ama msi olursa :)

Üye
8 HİZMET YILI
o bütçeye emin ol o leptoptaki donanımdan daha iyi kasa toplarsın dostum inan bana 3500 tl ye mis gibi kasa toplarsın :D Msi gtx1050 ti 4gb İntel Core i3 7100 Msi H110M PRO 500 WOLT 8GB BELLEK MÖNİTOR 300 TL YE ALIRSIN EN AZ 18İNC bellekte 1 tb alsan maks 3800 bulacaktır dostum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...