Onaylı Üye
kanka zaten dışa doğru üflemesi lazımarkadaşlar benim power suuply kasamın üst tarafında ve fanı dışa doşru üflüyor arkadan eski bir kasa yeni bir power suuply almak istiyorum oaraya uyarmı ve fanı nereye doğru üfleyecek yeni alırsam bide fanı işlemciye doğru üflerse sorun yaratırmı acil yardım
aga yeni power alırsam işlemciye doğrumu üfliyecek çöünkü fanları aşşağıya doğrukanka zaten dışa doğru üflemesi lazım
odamda duruyor zaten gün boyu cam açık kalıyor hava giriyor baya sadece şeyden korktum yeni nesil powerlar fanları aşşağıda oluyorya yeni nesil i5-11400 aldım şimdi sıkıntı yaratmasın işlemciyesıkıntı yaratmaz ama kasayı kapalı bi yere koyma toz yapar fanda tozları bütün anakarta yollar temizliği daha zahmetli olur
bi sıkıntı olmaz kankamarkadaşlar benim power suuply kasamın üst tarafında ve fanı dışa doşru üflüyor arkadan eski bir kasa yeni bir power suuply almak istiyorum oaraya uyarmı ve fanı nereye doğru üfleyecek yeni alırsam bide fanı işlemciye doğru üflerse sorun yaratırmı acil yardım
i5-11400 işlemci aldım 550 w falan alıcamsıkıntı olmaz onların yönü standarttır benim arkadaşında eski kasası vardı yeni psu taktı onunda üsteydi psu bi sıkıntı çıkmadı ama alacağın psu fazla 1000w 1200w olursa yuvaya sığmayabilir
tamam ondan sıkıntı olmaz benim arkadaş 650w almıştı ama alacağun psu nın seltifikalarına bak sana tafsiyem seltifikasız almai5-11400 işlemci aldım 550 w falan alıcam
peki fanı nereye doğru üflüyor işlemciyemi üst tarafamı dönüyorHiçbir şey olmaz kenimde de aynı durum var
yaratkmazda zaten dışa üflüyor?arkadaşlar benim power suuply kasamın üst tarafında ve fanı dışa doşru üflüyor arkadan eski bir kasa yeni bir power suuply almak istiyorum oaraya uyarmı ve fanı nereye doğru üfleyecek yeni alırsam bide fanı işlemciye doğru üflerse sorun yaratırmı acil yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?