Kasada Kırmızı Işık Yanıyor, Bilgisayar Donuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
ana kartın yanmış olabilir kardeşim en yakın zamanda bakıma gtürmeni tavsiye ederim yoksa daha kötü olabilir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Harddisk veya anakart ile ilgili bir durum olabilir ya da bilgisayarın içinde toz birikmiş olabilir bence bir temizlik yap önce eğer hala düzelmezse bios pilini taj çıkar

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hacı harddiskte sorun var yazmıyor okumuyor bir yerden sonra direkt kopuyor iletişimi kesiyor

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bilgisayarı garantıye gotur knk hıc rısk alma ama yıne de ekran kartını cıkart tak dene hard disk kablolarını da cıkartıp tekrar takmayı dene

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ilk defa duydum ama ekran kartından olabilir bi kontrol ettir

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
pc gitmiş dostum bence bi teknik destek al bilgisayarcıya sor derim

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
anakartın arıza ışığı yanıyor mu ona bak ya ekran kartı ya da anakart yanmış olabilir

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
valla şu formdaki insanların sırf yorum kasmak için beyinleri yokmuş gibi davranmaları beni benden ediyor. Aynı sorun bende de var dostum ama şu şekilde pc de normal dolanırken hiç bir sorun yok ama herhangi bir oyuna girdiğim zaman aynı şekil her şey donup kalıyor hatta reset tuşuna bastıktan 10 15 saniye sonra kapanıyor pc kendi kendine açılıyor. hd tune ile sağlık kontrolü yaptım raw read error rate diye bir şeye kırmızı verdi araştırdım diskin ömrünün bittiğine işaret falan demişler. Donma, takılma, veri kaybı gibi sorunlar olabilir demişler. sende bi hdtune ile tarama yap sonuçları paylaş bakalım

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Kardesim biraz bilgisayarın gitmiş gibi duruo ekran kartı vede ramleri kontrol edebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...