Kasadan duman çıktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Arkadaslar biraz once arkadasimdan harddisk aldim taktim pcye actim pcyi hardiskin girisinden duman cikti o guc kablosundan hemen fisleri cektim 20dk bekledim hardiski cikarip pc yi actim bu seferde kablodan ates cikti napmam lazim anakart yada guc kaynagina birsey olmusmudur

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
PSU kablosundan duman çıktıysa PSU yanmıştır. Duman çıkıp pc kapandıysa, anakarta da zarar vermiş olabilir. Bilgisayarcıya göster derim..

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
PSU kablosundan duman çıktıysa PSU yanmıştır. Duman çıkıp pc kapandıysa, anakarta da zarar vermiş olabilir. Bilgisayarcıya göster derim..

Resim atacam resim ekleyemiyorum telefondan bilgisayar kapanmiyor fanlar ekran karti felan hersey donuyor ama alev cikiyor

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
HDD Nin Üst Kısmında Sıcaklık var mı ?

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
HDD Nin Üst Kısmında Sıcaklık var mı ?

Hdd soguktu kablo sicakti hdd yi direk pencereden bahceye firlattim
Post automatically merged:

Kasayi tum kablolardan soktum elektirik gitmiyor yanmaz demi nolur nolmaz gece yangin felan cikmasin

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
HDD de Şişme falan Herhangi Bir Ters Durum Yoksa Onu Yarın Sabah Bilgisayarcıya Götür Test Ettir

Daha Önce HDD yi Denemişmiydin Kendi Bilgisayarında Yoksa İlkmi

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
HDD de Şişme falan Herhangi Bir Ters Durum Yoksa Onu Yarın Sabah Bilgisayarcıya Götür Test Ettir
Hdd de isinma sisme yoktu direk bahceye attim kablo asiri sicakti bilgisayari acincada kablodan alev cikti

Daha Önce HDD yi Denemişmiydin Kendi Bilgisayarında Yoksa İlkmi

İlk takmam

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İlkse power supply HDD ye Oranla Fazla Gelmiştir

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
molex2sata2.jpg

Kablo Bu Şekil mi ?

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
"Bu kablolar HDD için çok tehlikeli gerçekten. Kablo pinleri birbirine tam temas etmiyor ve HDD'ye güç eksik gidiyor. Ben de bu kablodan çok çektim. Sürekli HDD gücü kesiliyor. PSU kablosu yetişmediği için de mecbur kullanmak zorunda kalıyoruz. HDD test etmeniz gerek bir şekilde başka bilgisayarda. Bozulup bozulmadığını bu şekilde anlayabiliriz. Sistem açılıp masaüstüne gelseniz bile HDTunepro ile detaylı bir test gerçekleştirin. Ayrıca duman HDD'den geldiğine emin misiniz? Kablodan gelmiş olabilir." Alıntıdır.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
hdd su an umrumda degil bozulsada bozulmasada takmam bidaha psu ve anakartimda bi sorun varmi acaba pc acamiyorum tuşa bastığım an fanlar donunce yanmaya basladi duman hdd nin girisinden cikti

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Aynı olay bana oldu psu çöp olmuştu ben anlamamıştım tabi açmaya çalıştıkça ana kartı da yakmıştım çok kurcalama hemen götür bir bilgisayarcıya

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Başıma bir benzeri gelmişti. Benim güç kaynağı yanmıştı. Anakart ta yanmış, değiştirdiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...