Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar benim kasam da GT 760 var ve cs:go gibi oyunlarda benim fps isteğimi yeterince karşılamıyor ben kasaya 2. bir ekran kartı takabilir miyim takabilirsem performansa yüksek bir artış olur mu sizce ?
2. bir ekran kartı olarak ya GT 1030 veya 1050 ti düşünüyorum ?
Bence 2. bir ekran kartı almana gerek yok SLI hiç bir zaman x2 performans vermiyor kartların bunları desklemesi gerektiği gibi oynadığın oyunlarında bunu desteklemesi gerekmekte ayrıca öyle yapacağına şahsi görüşüm satabiliyorsan kartını satıp elindeki paraya katıp daha sağlam ama bir tane ekran kartı alman daha mantıklı.
kasana 2.el bir ekran kartı takman sorun yaratmaz ama önce kasana bi sor kasanın gücü buna yetecekmi veya soğucun yeterlimi veya anakartın bunu kaldıracak kadar sağlammı vs vs...
crossfire uyumlu pahalı ekran kartları değilse hiçbir faydası olmaz, boşuna elektrik harcamış olursun. bu dediğim ekran kartları ise zaten çok pahalı, gerek yok. onun yerine düzgün tek bir ekran kartı alırsan zaten fps değerlerin yükselecektir.
öncelikle 2 ekran kartı kullanman için sli desteği olması gerek tamam destek sağlıyor diyelim neden ikisi farklı ekran kartları tercih ediyorsun çalışma hzıları farklı olur sekronisazyon sorunu yaşarsın buda istediğin performansı alamaman demek