Kasmayı nasıl azaltırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Pubg mobile (tencent gaming emulator) oynarken bu aralar kasmadan dolayı oynayamaz raddeye geldim bilgisayarımı bari en düşük ayarlarda rahat oynatacak konuma nasıl getirebilirim.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
çözünürlüğü ve performance sekmesindeki ayarları en düşüğe yani lowa çek eğer oyun sırasında defender çalışıyosa onuda kapat ram açısından bilgisayarı zora sokabilir defender

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ayarları en düşükte oynuyorum akıcı ve kare hızı en düşükte defender kapalı

Sub

Linux Master SQL Master
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Gelişmiş özeliklerden yüksek performansa ayarlayın

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
performans ayarlarını en düşüğe çek

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arka planda çalışacak uygulamaları da kapatıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Araştırmalarıma göre bi kaç videoda böyle ayar yapan kişiler gördüm ve denedim cidden grafik ayarlarını Grafikler Akıcı olucak kare hızını'da yüksek yaparsan ciddi manada kasmayı azaltıyor iyi forumlar

Üye
6 HİZMET YILI
performanstan en düşüge çek kanka oyun içi grefikleri de düşür keyfine bak dahada kasıyosa bi format at kendine gelir

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kare hızını yüksek yaptığımda güzel devam ediyor lakin dürbün açtığımda resssmen silahı oynatamıyorum
Post automatically merged:

Gelişmiş özeliklerden yüksek performansa ayarlayın
detaylı analatabilir misiniz acaba

Sub

Linux Master SQL Master
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kare hızını yüksek yaptığımda güzel devam ediyor lakin dürbün açtığımda resssmen silahı oynatamıyorum

detaylı analatabilir misiniz acaba

1. başlat'a tıklayın, Bilgisayar'a sağ tıklayın, Özellikler'e tıklayın ve ardından Gelişmiş sistem ayarları'na tıklayın. ...
  2. Gelişmiş sekmesinde, Performans altında Ayarlar'a tıklayın.
  3. Görsel Efektler sekmesinde, En iyi performans için ayarla'ya tıklayın ve ardından Tamam'a tıklayın.

hello there stalker :v
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bu tencent emülatör çok berbat birşey, hilenin yapımcılarının tencent ısrarı nedir anlamıyorum, emülatör çalışırken görev yöneticisini aç bak bu AOW engine diye birşey en az 10-15 kere çalıştığını görürsün, kasmanın sebebi o işte, bilgisayarın kanını emiyor bu vampir emülatör

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
  1. başlat'a tıklayın, Bilgisayar'a sağ tıklayın, Özellikler'e tıklayın ve ardından Gelişmiş sistem ayarları'na tıklayın. ...
  2. Gelişmiş sekmesinde, Performans altında Ayarlar'a tıklayın.
  3. Görsel Efektler sekmesinde, En iyi performans için ayarla'ya tıklayın ve ardından Tamam'a tıklayın.
bilgisayar 15 yıl öncesine gitti ama şimdi bir kaç el atacağım etkisi olursa böyle dursun :D teşekkür ederim yardımınız için

bu tencent emülatör çok berbat birşey, hilenin yapımcılarının tencent ısrarı nedir anlamıyorum, emülatör çalışırken görev yöneticisini aç bak bu AOW engine diye birşey en az 10-15 kere çalıştığını görürsün, kasmanın sebebi o işte, bilgisayarın kanını emiyor bu vampir emülatör
başka emülatör varmı öneri olarak gerçekten öyle baya fiziksel bellek kullanımı 93 lere kadar çıkıyor

Sub

Linux Master SQL Master
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilgisayar 15 yıl öncesine gitti ama şimdi bir kaç el atacağım etkisi olursa böyle dursun :D teşekkür ederim yardımınız için

Yüksek ölçüde etkisi olacaktır,daha fazla performans istiyorsanız kullandığınız ekran kartı modelini işletim sisteminizi yazarsanız yardımcı olurum iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Amd Radeon 8350 ekran kartı İntel i3 3. nesil 3.40 GHz 4 gb ram 64 bit Win 7 (evde eski bilgisayarın rami var taksam bişey olur mu )

hello there stalker :v
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
başka emülatör varmı öneri olarak gerçekten öyle baya fiziksel bellek kullanımı 93 lere kadar çıkıyor
var da bu hileyi çalıştıran yok maalesef, Memu 7.1 var, hem kasmıyor hem de yüksek ayarlarında oynatıyor oyunu

Sub

Linux Master SQL Master
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Amd Radeon 8350 ekran kartı İntel i3 3. nesil 3.40 GHz 4 gb ram 64 bit Win 7 (evde eski bilgisayarın rami var taksam bişey olur mu )

Amd Gelişmiş ayarlar kısmında altta yazdıgım ayarları yaparsanız performans artışı yaşarsınız
  • Örtüşme Önleme Modu: Uygulama ayarlarını geçersiz kıl​
  • Örtüşme Önleme Seviyesi: 2X​
  • Örtüşme Önleme Filtresi: Standart​
  • Örtüşme Önleme Yöntemi: Uyumlu çoklu örnekleme​
  • Morfolojik Filtreleme: Kapalı​
  • Yön Bağımlı Filtreleme Modu: Uygulama ayarlarını kullan​
  • Doku Filtreleme Kalitesi: Performans​
  • Yüzey Biçim Optimizasyonu: Kapalı​
  • Dikey Yenileme İçin Bekle: Her zaman kapalı​
  • OpenGL Üçlü Ara Belleğe Alma: Kapalı​
  • Shader Cache: Kapalı​
  • Mozaikleşme Modu: Uygulama ayarlarını geçersiz kıl​
  • En Yüksek Mozaikleşme Seviyesi: Kapalı​
İşlemciniz ddr3 Ramleri destekliyor eski bilgisayarınızdaki ram ddr3 ise destekler

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bilgisayarın win 10 sa win7 cek bilgisayar ayarlarından performans yap win10 sıkıntı benım eskı laptopdan bılırım win7 pubg oynarken arka planda hıcbır sey calıstırma buradan baska sitelerden hile kullanıyorsan onlarda bilgisayarı zorlayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...