Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum kötü, o heronun scripte ihtiyacı yok earlyde q spamı ve e yi scriptle atmak birşey değiştirmeyecektir ve r ler de seni kötü pozisyona sokup istenmeyen kişilere fokus aldırtıp oyunun gidişatını kötüye sokabilir tavsiye etmem
q e r harass kapatılırsa hatta r tamamen kapatılırsa oynanabilir, q yu saçma sapan atıyor dümdüz shielde falan öncelik vermiyor auto attack w da yapmıyor kendin yapman daha iyi, e sini adam menzile girince direkt atıyor bekletme falan yok gereksiz bence, açıp sadece dodge için kullanabilirsin ama corkidir zeddir xerathtır vs. varken kassadin oynamak (sc ile) mantıksız
Eğer program kullanarak bir hero oynamak istiyorsan bunlar muhakkak "Skill Shot" karakterler olmalı. Melee ve NoSS şampiyonlar ile hem keyfini çıkartamaz hem de gerekli performansı gösteremezsin. Bunun yerine middle da tercih edebileceğin ve rahatlıkla rank yükseltebileceğin; Velkoz-Xerath-Anivia-Cass vb. şampiyonları deneyebilirsin. İyi forumlar
Teşekkürler kankalar kassadin'in kolay bir hero olduğunu biliyorum denedim de evet gerçekten oyunun yarısında sc yi kapadım kendim oynadım çok salak hareketler yapıyor ve sc gerektirmeyen bir karakter yorumlar için teşekkür ederim.