kassadin sc nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kassadin sc nasıl arkadaşlar deneyen varsa bilgi verebilir mi dereceli giricem antrenman modunda da birşey anlaşılmıyor pek

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum kötü, o heronun scripte ihtiyacı yok earlyde q spamı ve e yi scriptle atmak birşey değiştirmeyecektir ve r ler de seni kötü pozisyona sokup istenmeyen kişilere fokus aldırtıp oyunun gidişatını kötüye sokabilir tavsiye etmem

temmie
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
q e r harass kapatılırsa hatta r tamamen kapatılırsa oynanabilir, q yu saçma sapan atıyor dümdüz shielde falan öncelik vermiyor auto attack w da yapmıyor kendin yapman daha iyi, e sini adam menzile girince direkt atıyor bekletme falan yok gereksiz bence, açıp sadece dodge için kullanabilirsin ama corkidir zeddir xerathtır vs. varken kassadin oynamak (sc ile) mantıksız

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Kassadin scripti tamamen kullanışsız. Karakteri kendin öğrenip oynarsan çok daha iyi iş yaparsın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kassadin skillshot odaklı olmadığı için scsi çok işe yaramaz diye düşünüyorum

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
SC ye ihtiyacın oldugunu dusunmuyorum bırazcık karaktere hakım olman oyunları kazanmana yetecektir

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kassadin için script kullanmayın ondan hiçbir şey öğrenmeyeceksiniz, normal oynamanızı tavsiye ederim

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Eğer program kullanarak bir hero oynamak istiyorsan bunlar muhakkak "Skill Shot" karakterler olmalı. Melee ve NoSS şampiyonlar ile hem keyfini çıkartamaz hem de gerekli performansı gösteremezsin. Bunun yerine middle da tercih edebileceğin ve rahatlıkla rank yükseltebileceğin; Velkoz-Xerath-Anivia-Cass vb. şampiyonları deneyebilirsin. İyi forumlar:)

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Daha çok skill odaklı karakaterlere yönelmen daha faydalı olabilir.
Zaten arkadaşlar tekrar tekrar yazmışlar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ben denedim ve emin ol en kolsuz adam bile scriptli oynadığından daha mantıklı hareketler yapar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
skill shoot herolar alırsan senin için daha iyi olabilir mesala victor veya mid ezreal mid kaisa gibi herolarda çok güçlü oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Teşekkürler kankalar kassadin'in kolay bir hero olduğunu biliyorum denedim de evet gerçekten oyunun yarısında sc yi kapadım kendim oynadım çok salak hareketler yapıyor ve sc gerektirmeyen bir karakter yorumlar için teşekkür ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka tavsiye etmiyorum güzel olmuyo bence teemo oyna

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Genelde mobil sampiyonlar sc de guzel, lakin kassadin sc de egelnceli olucagini sanmiyorum. Zed kogmaw gibi akrakterler epeyi eglenceli oluyor

Üye
5 HİZMET YILI
como me torno membro aprovado ? já estou a mais de 2 dias comentando nos foruns daqui e ainda não me tornei um membro aprovado!

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kassadin sc si denedim daha önce başlarda sıkıntı ama lateye taşırsan skill yemeden tek taşıyorsun dene bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...