Üye
Kass güzel olmuyor da en iyisi xerath free lane .
Memory hackersın kendi hilesi var lolde ben onu kullanıyorumScripti para ile mi alıyoruz nereden alıyorsunuz ?
Memory hackersın kendi hilesi var lolde ben onu kullanıyorum
Satın almıyorsun bedava kardeşim benim orda windsharp var tıklaNereden satın alıyoruz ?
kimse cevap vermemiş orda s olanlar en iyisi mi oluyor ?https://memoryhackers.org/konular/windsharp-unofficial-supported-champions-tierlist.174468/ burdan bakabilirsin bütün herolara
daha mekanikli bişey dene onu ellede oynarsınBen denedim güzel oldu bana göre ama seni bilemem beğenirmisin
daha mekanik herolar denemek lazım kassa düz kalıyor sankiBen denedim güzel oldu bana göre ama seni bilemem beğenirmisin
Kassadin aslında sc de iyi, kombo ayarları vs. var onları değiştirmen lazım biraz ben denedim gayet sağlam oldu ama tabi kassadin yerine xerath ryze brand ezreal gibi herolar daha zevkli olabilir
Dostum oyundan oyuna ufak tefek hedef seçimi mana ayarı vs. yapıyorum belli bi configim yok.Config atarmısın dostum elinde kassadine varsa güzel
Saol dostum ben ayarladım kendime göre efsane oluyorDostum oyundan oyuna ufak tefek hedef seçimi mana ayarı vs. yapıyorum belli bi configim yok.