Teşekkürler hocam cevap için, denemeye çalışacağım bakalımonu deneyerek bulman daha iyi olur.
Atabilirsen çok memnun olurumgel özelden atayım
bana da atsana config dosyasını bu arada reis daha 8 yorumsun bu neyin acelesigel özelden atayım
Arşivde dursun hocam, 50 mesaj sonrası için biriktiriyorumbana da atsana config dosyasını bu arada reis daha 8 yorumsun bu neyin acelesikatarina config arıyorsun
Teşekkür ederim dostum, onaylı üye olduğumda deneyeceğimherşeyi sona çıkar zaten mana yemeyen bir karakter 5 yap statsları
Kişisel ayar her zaman daha iyidir, haklısınız hocam. Öyle yapmak daha iyi olacaktır. Teşekkür ederimKanka antreaman modunu aç tüm ayarları okuya okuya anlıya anlıya yapmanı öneriyorum başkalarının yaptıgı ayarlar sana zor gelebilir iyi forumlar![]()
Öyle yapmaya karar verdim. Teşekkür ederim öneri içinkankacım onu tek tek deniyeceksin kafana hangisi yatarsa onu la girebilirsin mantıklı olan bu bence
İşe yarar mı harbidenhiç bişeyini açma ya direk space bas penta
Katarinanın amacı zaten sürekli hasar vermek, güzel detaylı bir ayar yapmak gerekiyor o zamanKatarina yı ben sevemedim devamlı hasar bırakmaya calısmıyor hani iyi oynayanlar gibi ordan oraya adam cıkartmıyor bir kişi cıkardın bitti oluyor bu sc de
Teşekkür ederim tavisyen için dostum umarım halledebilirimhekerse göre farklılık gösterebilir tavsiyem antreamn modunu açıp orda sana en rahat ayarları bulmandır iyi oyunlar
Ego gibi olmasın ama katayı zaten belirli bir seviye de oynuyorum. Ama kolay yoldan oynamanın zevki bi başka oluyoreğer script ile oynayacaksan bence katanın script kombosu leş önermem