Merhabalar, İyi forumlar;
Katarina script ayarlarınız nelerdir? ben tf yaptığımda combo tuşuna bastıgımda genelde çok böyle hata yaptım rakibe atlayarak kendimi 4 kişinin arasında bulduğum oluyor. Sizce en verimli ayar nedir yoksa benmi yanlış kullanıyorum.
Combosu basit. Q at adamın tepesindeki mark geçmeden E ile atla W vur kaç. Bu şekilde haraşla. Canı azsa kaçmadan önce ulti+ignite at.
Team fight'da da taktik bu şekilde ultin ile çok kişiye vurabileceğin bir yere zıpla ve ultini at. Buradaki önemli nokta Karşıdaki adamların senin ultini bozacak skilleri kullandıktan sonra senin ultini kullanman.
Combosu basit. Q at adamın tepesindeki mark geçmeden E ile atla W vur kaç. Bu şekilde haraşla. Canı azsa kaçmadan önce ulti+ignite at.
Team fight'da da taktik bu şekilde ultin ile çok kişiye vurabileceğin bir yere zıpla ve ultini at. Buradaki önemli nokta Karşıdaki adamların senin ultini bozacak skilleri kullandıktan sonra senin ultini kullanman.
senin bir ayarın yanlış oto skil oto en yakın adama atlar e atarak kata da böğle ama adama dalırken sapace basmayı dene adama doru tut masus ve sapece bas oto komboyu o adama odaklar
adamın aradığı yorum bu millet direk oynanışı yazmış kardeşim adam script ve ayarını soruyor katada combo mode var tüm skill versıyonlarının kombosu e-q veya q--e-w gibi onu soruyor adam