İrelia Script ayarlarımı paylaşıyorum !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Merhaba dostlarım. önceden irelia hakkında scrip ayarları yaptığımda durdurulamaz bir canavar olduğunu söylemiştim. Bir çok insan benden bunu paylaşmamı istedi. Tek tek uğraşmak yerine konu açmaya karar verdim. Eğer beğenirseniz lütfen beğen e basın. vereceğim ayarlar ile oynayıp memnun kaldıysanız mutlaka yorum yazın görüşlerinizi benimle paylaşın.

1-) Öncelikle ireliada urf spammeri bence kapatmalısınız. irelia yı asıl saçma sapan hareket yaptıran bu özelliktir bence. Ultileri saçma bir şekilde atmayarak sizi dinleyen bir irelia olacaktır.

irelia ders 1.png

2-) Bu bölümde irelia nın combo ayarları var en önemli bölümlerden biri. Muhtemelen bu ayarlar sizde de aynıdır. e logic seçeneginiz EQE' de kalmasını öneririm böylece zikzak çizerek rakibe dalarsınız. Dilerseniz W yu kapatabilirsiniz comboyu script w ile başlatır eğer kafanızda farklı bir combo var ise W yu kapatarak deneyebilirsiniz. hasar aldığınızda kullanıcak bir W nüz olmuş olur. Ben agresif oynadıgım için W yü açık oynamayı tercih ediyorum.

irelia 2.png

3-) Misc ayarlarında ilk 3 seçeneği açık oynamayı seviyorum. En alttaki safe R seçeneğini kapatmanızı öneririm keza tf diışı kaçmaya yönelik sizde habersiz u kullanabilir. kişisel tercih sizlere kalmış.

irelia 3.png

4-) Dostlar bu alanda sizlerle prediction ayarlarımıda paylaşmak istedim. Tamamen benim ayarlarımda oynamak isterseniz bunlar da baya etkili olacaktır.

irelia 4.png

TAVSİYELER:

1-) İrelia'da ilk levellerde minyonları temizlemek için V tuşu değilde X tuşunu kullanmanızı öneririm. Hem laneyi hızlı itmemiş olursunuz hemde büyük ölçüde kendinize mana saklmış olursunuz.
2-) Script irelia'da oyunda önde başlarsanız sizlere olabildiğince can çalma, hız ve ad itemleri kasmanızı öneririm. Bu sayede her boşluğa bastığınızda irelia minyonların canı çok az olmadan daha rahat combo yapacaktır. keza tf den kaçmanız gerekiyorsa yine minyonlar sayesinde V tuşuna basarak kaçabilirsiniz.
3-) Garanti Win kazanmak isteyenler Scriptim diye birden dalmayın takımla oynayın. Takım için irelia ultisi çok avantajlı oluyor ve mümkünse hilal taktigi gibi arkadan dalın U ile ;)
4-) Eğer karşınızda darius - Jax gibi karakterler gelirse irelia almayın çünkü biraz zorlanabilirsiniz. bunun haricinde diğer hesaplarda %70 lane kazanma şansınız var.
5-) Yeni gelen script güncellemesiyle bence farm almak çok daha kolay oldu. farm yapmaya odaklanın. irelia dakka üstü farmı çok rahat yapabiliyor.. bu da sizi çok önde tutacaktır.
6-) İrelia'da skill drawinglerini bence kapatın gereksiz göz yorabiliyor buda performans düşüklüğüne neden oluyor. resimde gördüğünüz gibi sade bir görüntü yapın ki FPS iniz düşmesin

Umarım sizler için faydalı olmuştur. Yorumlarınızı bekliyorum.
Hesabım: birtanesi resimde gördüğünüz isim ekleyebilirsiniz. KEYİFLİ OYUNLAR
İrelia yı merak edenlere konuyu paylaşalım lütfen :)

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
lütfen script ayarlarını kullanmadan arkadaşın ligine ve oynayış tarızna bakalım
1604102174917.png

sonra yok böyle kötüymüş şöyleymiş demeyin (ha zaten ayar vermemiş defaultta kullandığını özellikleri sayarak belirtmiş olsun emek var emek var.)
amacım kesinlikle laf atmak vb. bir hareket değildir zira post sahibinin dediklerine harfiyen uyup başarısız olanlar olacak (muhtemelen yapanların %99.5'i falan) gelip burada sana hakaret etmesinler diye belirtiyorum herkesin oyun tarzı da bir değil senin oynadığın kadar iyi oynamazlarsa eğer bunu senin (default)configden bilmesinler

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
lütfen script ayarlarını kullanmadan arkadaşın ligine ve oynayış tarızna bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 54423
sonra yok böyle kötüymüş şöyleymiş demeyin (ha zaten ayar vermemiş defaultta kullandığını özellikleri sayarak belirtmiş olsun emek var emek var.)
amacım kesinlikle laf atmak vb. bir hareket değildir zira post sahibinin dediklerine harfiyen uyup başarısız olanlar olacak (muhtemelen yapanların %99.5'i falan) gelip burada sana hakaret etmesinler diye belirtiyorum herkesin oyun tarzı da bir değil senin oynadığın kadar iyi oynamazlarsa eğer bunu senin (default)configden bilmesinler
bu hesap arada girdiğim bir hesap 30 levele kasıyorum normalde platım ayrıca söylediklerine katılıyorum başarılı olma olasılığınız yüksek ama kötü oyunlarınızda elbet olacaktır. herkesin oyun tarzı oyun bilgisi farklı. benden ireliayı nasıl oynuyorsun bizimlede paylaş dendiği için böyle bir konu paylaştım. bunlar benim şahsi tecrübelerimdir. gerisi kullanıcıya kalmış. irelia çok kötü diyenler bu tarz ayarlarda çok keyif alacaktır. insanlar zaten benim geçmişime bakmıyor sadece karakterin tadını çıkartmak için birşeyler arıyorlar.

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
düşünsene birisi "ok" yazıyormuş hdsfdhasdjfdsad
-eline sağlık irelia oynarken yaparım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
E yi veya Q yu immobile yapmak mantıksız değil mi ?

Adam hareket ettiği sürece atmaz diye biliyorum.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Ayarlarını paylaştığın için teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ellerine sağlık hocam çok başarışı ve güzel olmuş

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
çok sağol reis böyle açıklı bulamamıştım eski ireliayı gözüm arıyordu daha iyisi çıktı :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ayarlarlar için teşkkürler

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum irelianın oynanması gerekilen yöntemi zaten bu arkadaşın anlattıgı gibi atıyorum ilk waveyi v ile pushladınız level 2 avantajınız gider koridor adamın kulesinin altına doğru gider ve sizde ne hasar atabilirsiniz ne de kill alabilirsiniz arkadaşın dediği doğru bende elmas 3üm şuan irelia ile 70 maçım var scripti açıp hoydur allah hoydur diye koşup adamları kesemiyorsunuz bu csgo değil o yüzden birazcık oyun bilgiside gerekiyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
irelia oynamayı çok sevdiğim bir hero ve bu paylaşımda tam üstüne denk geldi teşekkürler

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum ayarları egitim modunda yapıp normal maca girdigimizde tekrar kayıtlı olarak kalıyor sanırım,tüm champlar için böylemidir(tahmin yürüttüm de dogrumudur? ).Eline emegine saglık kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...