me too bro teach me the cheat.Am I the only one who doesn't like the katarina script?
me too bro teach me the cheat.Am I the only one who doesn't like the katarina script?
team wiewerden yaparmısınİyi forumlar
- Öncelikle mh ui loaderi bilgisayarına indir kurulum yapmana gerek yok zaten
- İndirdiğin programı masaüstüne koy sağ tık yönetici olarak çalıştır de
- Sonrasında https://ui.memoryhackers.org/ buraya gir
- Tarayıcında AdBlock(Reklam Engelleyici) varsa kapatmalısın yoksa çalışmaz
- Siteye girip League Of Legends i seç orada LazySharp yazar üstüne tıkladığında indir butonu çıkacak indire tıkla
- Sonra denemek için antrenman moduna gir
şuan için maalesef dostum ama bana özel mesaj at yarın yaparım şuan bilgisayarım kapalı telefondan giriyorum forumateam wiewerden yaparmısın
dediğin gibi yapıyorum olmuyor
tamamdır çünkü yaptığımda load pi failed demeye başladı şimdişuan için maalesef dostum ama bana özel mesaj at yarın yaparım şuan bilgisayarım kapalı telefondan giriyorum foruma
unfortunately, we will continue this way.Same here bro sometimes it crashes while playing
hileyi nasıl yaptığını anlatabilirmisin ben yapamadom
karakter olarak bahsediyo scriptten değilOnaylı Üye değilsin nereden biliyorsun?
Probably recommend this i test it and is good broI use the eq combo in lane and fights
Reason:
After throwing 1-E, throwing q and taking passive on the ground again, E's cooldown drops
2-The reason I prefer to fight is that it likes mass areas and few lives, and in case of a possible fight, entering with E skill causes sudden damage.
Example: Lane Kata
E straight strike Q straight strike passive on the ground straight strike e straight strike ignate straight strike
Level 2 first blood
Fight Kata
E W Q R pentakill
thx bro if i help this commend, i'm so happyProbably recommend this i test it and is good bro
ben lanede de fightlarda da e q kombosunu kullanıyorum
Sebebi:
1-E attıktan sonra q atıp tekrardan yerdeki pasifi alıp E'nin cooldown u düşüyor
2-Fightta tercih etmemin sebebi kata toplu alanları ve az canları sever olası bi fight çevirme durumunda E skill i ile girmek ani hasar çıkartıyor
Örnek:Lane Kata
E düz vuruş Q düzvuruş yerdeki pasifi al düz vuruş e düzvuruş ignate düzvuruş
Level 2 first blood
Fight Kata
E W Q R pentakill
bu arada ezreal daha iyi scriptte baya iş görüyore+w+q+e Klasik ve kolay kardeşim al oyna
e w q e Al bu comboyu Tadından yenmezarkadaşlar katarina oynuycam ama lazysharp ayalarında combolarda hangisini tercih etmeliyim karar veremedim biraz ayarlarını söylerseniz iyi olur
Bende olduteam wiewerden yaparmısın
dediğin gibi yapıyorum olmuyor