- Yasaklandı
-
Banlı Üye
kanka bi tavsiye versen ölücem yasansüre patladım
kız arkadaşınla bi x arkadaşın beraber olmuşlar sende bunu y arkadaşına söyledin. y kişiside bunu x'e mi söylemiş doğru mu anladım ?kanka bi tavsiye versen ölücem ya
olmadılar sadece şüphelendim ve dostuma güvenmiyen ilan edildimkız arkadaşınla bi x arkadaşın beraber olmuşlar sende bunu y arkadaşına söyledin. y kişiside bunu x'e mi söylemiş doğru mu anladım ?
2 saat dedikodu edicekler kanka ben özürümü diledim zatençok basit özür dile nolduğunu da anlamadım
hee o zaman özürdiliyiver hata ettim kusura bakma falan de olmazsa yemek memek ısmarlarsın barışırsınolmadılar sadece şüphelendim ve dostuma güvenmiyen ilan edildim
denicem kanka da mesajlara v.s bakmıyorhee o zaman özürdiliyiver hata ettim kusura bakma falan de olmazsa yemek memek ısmarlarsın barışırsın
2 saat dedikodu edicekler kanka ben özürümü diledim zateninstagram hesaplarımı discord hesaplarımı herşeyimi kapattım
diledim sana ayıp falan dedi kısacası *ptallığımdan rezil oldumdiledin ve birşey değişmedimi
daha devam ediyohe o zaman bir sorun kalmadı
napacağımı bilemiyorum üzüntüdenbunu nıye bızle paylasıyon la D
öyle yapıyorum zaten insallah çok kırılmamıştır kanka yaKardeşim arkadaş ayrı birşey dost ayrı birşey gönlünü almaya bak derim :')
gecer bu gunlerrArkadaşlar bir arkadaşımla kavga ettim ve şuan aşırı pişmanım şöyle ssleri bırakıyım
Arkadaşlar bi arkadaşım vardı biraz şüphe ettim kız arkadaşımla beraber olmasından sonra söyledigim kisi bunu arkadaşıma atmış ve şuan olayı nasıl toparlıyacağımı bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 78791Ekli dosyayı görüntüle 78792
yanlıs anlama olmus dersinnapacağımı bilemiyorum üzüntüden
Post automatically merged:
öyle yapıyorum zaten insallah çok kırılmamıştır kanka ya
özür dilemene rağmen hala öyle gevşek gevşek konuşuyorlar ise bir sağ kreş çakıp çelme takıp yere serdikten sonra dirseğin ile boynunu tutup boyun kilidine alacaksın gençliğe hitabeyi okuyana kadar salmayacaksın yavşağı2 saat dedikodu edicekler kanka ben özürümü diledim zateninstagram hesaplarımı discord hesaplarımı herşeyimi kapattım
daha devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?