Kavga ettiğim arkadaşımla aramı nasıl toparlayabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka benim aptallığım anlık bi şüpheden başka bişey değildi falan demelisin ayrıca biraz zaman geçmesini beklesen iyi olur yani yarın desen daha iyi olur

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka benim aptallığım anlık bi şüpheden başka bişey değildi falan demelisin ayrıca biraz zaman geçmesini beklesen iyi olur yani yarın desen daha iyi olur
Yazdığım şeylerin ssi
mk2.png
mk1.png

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Yanlış bir anlaşılma varsa özür dile pişman olduğunu belirt özür dilemek erdemliktir baktın hakaret etmeye devam ediyor o zaman görüşmeyi kes senin için iyi olur
Yazmışsın özürünü dilemiş hatta yalvarmışsın hala kabul etmiyorsa arkadaşını çok seviyorsan başkası aracılığıyla ikna etmeye çalış olmuyorsa dediğim gibi bırak kendi yoluna gitsin çok abartıyorsunuz bu tarz şeyleri

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
çok kötü lan valla adına üzüldüm ama arkadaşının da fazla abarttığını düşünüyorum
çocuk haklı dostumuza güvenmedik..
Post automatically merged:

Yanlış bir anlaşılma varsa özür dile pişman olduğunu belirt özür dilemek erdemliktir baktın hakaret etmeye devam ediyor o zaman görüşmeyi kes senin için iyi olur
çok kez diledim şuanda yumuşadı inşallah barışıcaz ve konu kapanıcak.

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
sansür güldürdü

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam önyargıyla yaklaşıp yanlış yapmışsın arkadaşından özür dile kabul ederse barışırsınız yoksa yapcak bişeyy yok.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeş bi şey öğrendiysem bu hayatta her zaman açık açık konuşmak en iyisidir kafanı kemirmez hiçbir olay sen de denemelisin git konuş kimle derdin varsa

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardes neden kavga ettınız amk yazışmada kavga edılecek bı konu oldugunu gormedim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hepsine ver yolu gitsin aga. arkadas dediğin bugün var yarın yok. yine bulursun

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum öncelikle beraber olmasından kastın ne ve olay tam olarak ne anlayamadım ama sana şöyle söyleyim. bu olası bir durum eğer sen de bundan şüphelendiysen sanaldan mesajlaşmak yerine veya başkasına anlatmak yerine o arkadaşın ile buluşup oturup konuşman lazımdı. eğer sanal arkadaşın ise en azından numarası var ise arayabilirdin. böyle konular mesaj ile olmaz. yanlış anlaşılma varsa da özürünü dilediğin halde arkadaşın halen üsteliyorsa bu konuyu işin içinde başka bir şey olabilir. buna benzer bir olay yaşadık arkadaşım ile. bir dostumuz arkadaşımın kız arkadaşı ile beraber olmuş. arkadaşım da şüphelendiği için çocuk ile konuşmuş çocuk da aynı bu şekilde davranıp trip atmış. daha sonradan öğrendik ki arkadaşı şüphelendirmemek için bi kandırmacaymış. böyle söyledim diye hemen şüphelenme üstüne de çok düşme. delikanlı adam konuya açıklık getirir üstünü örter devam eder. bu biraz naza tribe çekmiş.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
dostum öncelikle beraber olmasından kastın ne ve olay tam olarak ne anlayamadım ama sana şöyle söyleyim. bu olası bir durum eğer sen de bundan şüphelendiysen sanaldan mesajlaşmak yerine veya başkasına anlatmak yerine o arkadaşın ile buluşup oturup konuşman lazımdı. eğer sanal arkadaşın ise en azından numarası var ise arayabilirdin. böyle konular mesaj ile olmaz. yanlış anlaşılma varsa da özürünü dilediğin halde arkadaşın halen üsteliyorsa bu konuyu işin içinde başka bir şey olabilir. buna benzer bir olay yaşadık arkadaşım ile. bir dostumuz arkadaşımın kız arkadaşı ile beraber olmuş. arkadaşım da şüphelendiği için çocuk ile konuşmuş çocuk da aynı bu şekilde davranıp trip atmış. daha sonradan öğrendik ki arkadaşı şüphelendirmemek için bi kandırmacaymış. böyle söyledim diye hemen şüphelenme üstüne de çok düşme. delikanlı adam konuya açıklık getirir üstünü örter devam eder. bu biraz naza tribe çekmiş.
hocam sanal degil de vallahi aramız bozuldu konuşmuyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...