Yazdığım şeylerin ssikanka benim aptallığım anlık bi şüpheden başka bişey değildi falan demelisin ayrıca biraz zaman geçmesini beklesen iyi olur yani yarın desen daha iyi olur
çok kötü lan valla adına üzüldüm ama arkadaşının da fazla abarttığını düşünüyorumYazdığım şeylerin ssi Ekli dosyayı görüntüle 78805 Ekli dosyayı görüntüle 78802
çocuk haklı dostumuza güvenmedik..çok kötü lan valla adına üzüldüm ama arkadaşının da fazla abarttığını düşünüyorum
çok kez diledim şuanda yumuşadı inşallah barışıcaz ve konu kapanıcak.Yanlış bir anlaşılma varsa özür dile pişman olduğunu belirt özür dilemek erdemliktir baktın hakaret etmeye devam ediyor o zaman görüşmeyi kes senin için iyi olur
aynen uzatma kanki hızlı barşmak istiyorsan güldürçocuk haklı dostumuza güvenmedik..
Post automatically merged:
çok kez diledim şuanda yumuşadı inşallah barışıcaz ve konu kapanıcak.
Teşekkür ederim dostumaynen uzatma kanki hızlı barşmak istiyorsan güldürhadi başarılar
yanlış atmışım kankasansür güldürdü
kanka o yazışma x diye bir kızla ve ben bu kızdan kız arkadaşımla y çocuğunu izlemesini söyledim o da y arkadaşıma ss attı olay burdakardes neden kavga ettınız amk yazışmada kavga edılecek bı konu oldugunu gormedim
Düz mantık haklısınhepsine ver yolu gitsin aga. arkadas dediğin bugün var yarın yok. yine bulursun
hocam sanal degil de vallahi aramız bozuldu konuşmuyoruz..dostum öncelikle beraber olmasından kastın ne ve olay tam olarak ne anlayamadım ama sana şöyle söyleyim. bu olası bir durum eğer sen de bundan şüphelendiysen sanaldan mesajlaşmak yerine veya başkasına anlatmak yerine o arkadaşın ile buluşup oturup konuşman lazımdı. eğer sanal arkadaşın ise en azından numarası var ise arayabilirdin. böyle konular mesaj ile olmaz. yanlış anlaşılma varsa da özürünü dilediğin halde arkadaşın halen üsteliyorsa bu konuyu işin içinde başka bir şey olabilir. buna benzer bir olay yaşadık arkadaşım ile. bir dostumuz arkadaşımın kız arkadaşı ile beraber olmuş. arkadaşım da şüphelendiği için çocuk ile konuşmuş çocuk da aynı bu şekilde davranıp trip atmış. daha sonradan öğrendik ki arkadaşı şüphelendirmemek için bi kandırmacaymış. böyle söyledim diye hemen şüphelenme üstüne de çok düşme. delikanlı adam konuya açıklık getirir üstünü örter devam eder. bu biraz naza tribe çekmiş.