Süper Üye
*ptallığından falan rezil olmamışsın kanka gayet normal birşey hayatına öylece devam edemessin tabikide ama alışman gerekdiledim sana ayıp falan dedi kısacası *ptallığımdan rezil oldum![]()
*ptallığından falan rezil olmamışsın kanka gayet normal birşey hayatına öylece devam edemessin tabikide ama alışman gerekdiledim sana ayıp falan dedi kısacası *ptallığımdan rezil oldum![]()
aga onları kapatmak yerine siktirin gidin amk picleri deyip engelleseydin2 saat dedikodu edicekler kanka ben özürümü diledim zateninstagram hesaplarımı discord hesaplarımı herşeyimi kapattım
Sorunlarını çözmek için başkalarından yardım isteme ilk başta sorunun kökünü kendi kafanda halletmen gerekir. Daha sonra asıl sorunun kökünde gerçekleşen konuşmaları arkadaşlarınla konuşup sorunu yok etmelisin.Arkadaşlar bir arkadaşımla kavga ettim ve şuan aşırı pişmanım şöyle ssleri bırakıyım
Arkadaşlar bi arkadaşım vardı biraz şüphe ettim kız arkadaşımla beraber olmasından sonra söyledigim kisi bunu arkadaşıma atmış ve şuan olayı nasıl toparlıyacağımı bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 78791Ekli dosyayı görüntüle 78792