Kavga ettiğim arkadaşımla aramı nasıl toparlayabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
kaç yaşındasın kanka neden kendi hesaplarını kapatıyorsun şüphelenmekte faydan var arkandan bu kadar dedikodunu yapıp sana böyle yazdılarsa vicdan yapıp bir daha öyle bir şüpheye düşmeyeceğinden emin olmaya çalışıyorlar gibi toxic arkadaşlar edinme başkalarını bulursun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Biraz vakit ver arkadaşına sonra yemek falan ısmarla

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir arkadaşımla kavga ettim ve şuan aşırı pişmanım şöyle ssleri bırakıyım
Arkadaşlar bi arkadaşım vardı biraz şüphe ettim kız arkadaşımla beraber olmasından sonra söyledigim kisi bunu arkadaşıma atmış ve şuan olayı nasıl toparlıyacağımı bilmiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 78791Ekli dosyayı görüntüle 78792
Sorunlarını çözmek için başkalarından yardım isteme ilk başta sorunun kökünü kendi kafanda halletmen gerekir. Daha sonra asıl sorunun kökünde gerçekleşen konuşmaları arkadaşlarınla konuşup sorunu yok etmelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hayır, birbirinizle yüzleşmeniz gerekiyor ve yanlış kişi diğerinden özür diliyor.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar şuanlık irtibatımı kestim konuyuda uzatmıycam kapatıyorum herkes kendine iyi baksın tavsiyelerinizi denedim ama olmadı yapacak bişey yok benim fazla kaybedecek bişeyim yok iyi akşamlar:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...