Kavga oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bugün bir arkadaşla kavga ettim top gibi hareketler yapıyordu sürekli beni sinir ediyordu bende en sonunda ittim bunu sonra top diyince kavga çıktı özel yerime vurdu bende o anda savunamadım bide kafama yedim yere serildim ama ona da okadar vurmuştum herkes geçmiş olsun felan diyor napıcam

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeş hayat bu hop dersin jop yersin işte sonunu düşünmeden iş yapma o top gordugun cocuk senden 1000 kat daha guclu olabılır yanı gene az bile kurtulmuşsun biri bana top dese çeker kelebegi vururum cocukla pek muhattap olma kendı yoluna bak baska arkadaslıklar kur. onla pek muhattap olmamaya çalış o senle muhattap olursada ters çıkma sen zararlı çıkarsın itaat en iyi çözüm

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kusura bakma da sen de hak etmişsin. Milletin hareketleri niye seni ilgilendiriyor? Kendi halinde takılan birine sataşmışsın üzerine de dayak yemişsin. Yapacak bir şey yok. Okul, okuma yeri kavga değil.

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kusura bakma da sen de hak etmişsin. Milletin hareketleri niye seni ilgilendiriyor? Kendi halinde takılan birine sataşmışsın üzerine de dayak yemişsin. Yapacak bir şey yok. Okul, okuma yeri kavga değil.
top dediğin adamdan da dayak yemişsin demekki adam doğruyu soylüyor . unutulur 2-3 güne kafana takma herkese de bulaşma işine bak ucu sana dokunmayan işlere karışma

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Saçmalık yaptığın karışma millete ve anladığım şu kavgada sen üstünsün gibi ve arkadaşların dalgasına geçmiş olsun diyor . Sallama Geç Veya Aynen De Geç

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
knk sana her ne kadar itici gelse bile bence dememen gerekirdi
ne kadar itici gelse bile

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kardeş sende adamla dalga geçmeyeceksin ve dalga geçmeye hakkın yok o istediği gibi hareket edebilir sana düşmemiş artı sen ne annesisin ne babası sana düşmez bu tür şeyler

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@Lowence`

istemsizce açtıgın konuyu okuma geregi duydum okumuşkende yorum yapmak istedim öncelikle
1. konu insanlarla dalga geçme hakkını sana kimse vermiyor ( TOP) gibi rencide edici kelimeler kullanmaya hakkın yok
2. bir durum kavga cıkmış vurmus kısaca ( dayagı) yemişssin olan olmus biten bitmiş
3. hersey sıcak sıcaga olur kalkıp vururdun devam ederdin vs olsaydı bişi olmazdı geç kalmıssın bu durumda şimdi gidip yarın saldırmak olmaz suclu sen olursun
gerek yok böyle seylere her zaman döveceksin diye bir şey yok dayamak yemekte iyidir yerine göre olsun bugun dayak yiyen sen ol bir şey olmaz ama top demenin karşılıgında
dayak yemiş olman cuk diye oturmuş cocuk kısaca sana ne oldugunu göstermiş oldu sen güzelce bir duş al yarın okuluna git cocukla muhattap olma
korkuyormus havalarına girme yanlış anlar benden korkuyor der daha cok üstüne gelir dövmeye kalkar falan gerek sen gene dik dur sadece muhattap olma olsun bugun kazanan o olmuş
sen hakettigini bulmussun :)

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kardeş Sende Dert Olmayan Başa Dert Açmışın

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
top dediğin adamdan da dayak yemişsin demekki adam doğruyu soylüyor . unutulur 2-3 güne kafana takma herkese de bulaşma işine bak ucu sana dokunmayan işlere karışma
ucu ona dokunana kadar değil millete zarar vermeye başladığı zaman
-------------------------------------------------------------------------
Öyle Apaçık Göğüsünü Gere Gere Gidersen Sonu Böyle Olur

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim o kadarını bizde biliyoruz ama sürekli dalaşınca sinir ediyor lafımda hala aynıyım

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
@Lowence`

istemsizce açtıgın konuyu okuma geregi duydum okumuşkende yorum yapmak istedim öncelikle
1. konu insanlarla dalga geçme hakkını sana kimse vermiyor ( TOP) gibi rencide edici kelimeler kullanmaya hakkın yok
2. bir durum kavga cıkmış vurmus kısaca ( dayagı) yemişssin olan olmus biten bitmiş
3. hersey sıcak sıcaga olur kalkıp vururdun devam ederdin vs olsaydı bişi olmazdı geç kalmıssın bu durumda şimdi gidip yarın saldırmak olmaz suclu sen olursun
gerek yok böyle seylere her zaman döveceksin diye bir şey yok dayamak yemekte iyidir yerine göre olsun bugun dayak yiyen sen ol bir şey olmaz ama top demenin karşılıgında
dayak yemiş olman cuk diye oturmuş cocuk kısaca sana ne oldugunu göstermiş oldu sen güzelce bir duş al yarın okuluna git cocukla muhattap olma
korkuyormus havalarına girme yanlış anlar benden korkuyor der daha cok üstüne gelir dövmeye kalkar falan gerek sen gene dik dur sadece muhattap olma olsun bugun kazanan o olmuş
sen hakettigini bulmussun :)
evet haklı ama genede intikam almak istiyorsan ufakdan tartışma çıkart o senı nası olsa dövüyorum diye tartışmayı buyutecektır bu sefer tum gucunle üzerine çullan ve gerekeni yap agzını yüzünü kır

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim o kadarını bizde biliyoruz ama sürekli dalaşınca sinir ediyor lafımda hala aynıyım
Bağlantını kesebilirdin , durumu ona söyleyebilirdin hadi en kötü sen ona top dediğin için değil de o sana bir şey söylediği için kavga çıkmalıydı. Senin söylediğine göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...