Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar, lise son sınıfım, okula yeni nakil oldum ve kimseyi tanımıyorum. Okulda herkesin korktuğu bir çocuk var; ben de bu çocuğun sevgilisinden silgi istedim diye y*vşadığımı düşünüyor. Koridorda yürürken beni çıkışa çağırdı, arkasında dört tane eleman dik dik bakıyorlardı. Orada yalnızlığı iliklerime kadar hissettim. Neyse, çıkışta bir baktım, dokuz kişi beni bekliyor. Ben de hocanın yanına yanaşarak minibüse atladım. O gün oradan kaçtım.
Sonraki gün çocuk sınıfa gelerek bana racon kesti, zorbalık yaptı; ayıya "dayı" demek zorunda kaldım. Teneffüste müdür hepsini çağırmış, çocuklar alev topu gibi bana baka baka yürüyordular. Çıkarken müdür beni çağırdı, ben de şikayetçi olmadığımı söyledim çünkü disipline gitmeleri durumunda daha çok çatacaklardı. Her neyse, konunun kapandığını düşünürken kulağıma beni hafta sonu dövecekleri haberi geldi. Sizce ne yapmalıyım?
Sonraki gün çocuk sınıfa gelerek bana racon kesti, zorbalık yaptı; ayıya "dayı" demek zorunda kaldım. Teneffüste müdür hepsini çağırmış, çocuklar alev topu gibi bana baka baka yürüyordular. Çıkarken müdür beni çağırdı, ben de şikayetçi olmadığımı söyledim çünkü disipline gitmeleri durumunda daha çok çatacaklardı. Her neyse, konunun kapandığını düşünürken kulağıma beni hafta sonu dövecekleri haberi geldi. Sizce ne yapmalıyım?
Moderatörün son düzenlenenleri: