Kavgadan Kaçma Yöntemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, lise son sınıfım, okula yeni nakil oldum ve kimseyi tanımıyorum. Okulda herkesin korktuğu bir çocuk var; ben de bu çocuğun sevgilisinden silgi istedim diye y*vşadığımı düşünüyor. Koridorda yürürken beni çıkışa çağırdı, arkasında dört tane eleman dik dik bakıyorlardı. Orada yalnızlığı iliklerime kadar hissettim. Neyse, çıkışta bir baktım, dokuz kişi beni bekliyor. Ben de hocanın yanına yanaşarak minibüse atladım. O gün oradan kaçtım.
Sonraki gün çocuk sınıfa gelerek bana racon kesti, zorbalık yaptı; ayıya "dayı" demek zorunda kaldım. Teneffüste müdür hepsini çağırmış, çocuklar alev topu gibi bana baka baka yürüyordular. Çıkarken müdür beni çağırdı, ben de şikayetçi olmadığımı söyledim çünkü disipline gitmeleri durumunda daha çok çatacaklardı. Her neyse, konunun kapandığını düşünürken kulağıma beni hafta sonu dövecekleri haberi geldi. Sizce ne yapmalıyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
arkanın olmadığını düşünüyorum yeni okula geçmek zordur bilirim konuşmaya çalış güzel bi dille baktın illa kavga istiyor okul içinde hiç bir şey yapamaz yaparsa git şikayet et öğretmenlere söylemek korkaklık değildir okul dışında tehdit hakaret fiziksel şiddet uygularsa saldırgan adına uzaklaştırma alabilirsin ailene söylemekten çekinme bence iyi ki benim öyle bi sorunum yok

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
nerdesin toplanıp yardıma gelelim

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Onlar seni korkutuyorsa sende onları korkutacaksın eğer ayıya dayı dersen zevk alırlar. Bende okula yeni nakil aldırdım okulda bildiğin dayı gibi davrandım herkese öyle kavga felan yok ama işte ağırlığımı koydum yani sonra da zaten bulaşan olmadı daha. Ama sen onlara korktuğunu belli etmişsin ya dayak yersin yada atarsın yapıcak bir şey yok

Bas olum bas
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bu maymunlar güzellikten anlamaz kavgaya ya sopa ya bıçak getirirler
git polise söyle hafta sonu seni çağırdıkları yere gelsinler üstlerinde
tehlikeli alet olduğu anlaşılınca zaten reşitlerdir diye umuyorum en az 3 yıl yerler.
veya sana zarar vermelerini sağla mesela üstlerine yürü diklen sonra sana zarar verirler zaten
daha sonra darp raporu al 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası varmış zaten hayatlarını bitirirsin yani kısaca

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Para evitar, não existe uma fórmula certa, mas existem métodos como rir da pessoa ou ser muito preciso com as palavras

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ya başını eğecen ya dayak yiyecen aga

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
sen saygını koru ne derlerse desinler yumruğu ilk sallayan olma. Yumruğu sallarlarsa elbette cevabını ver ama sakinliğini ve saygını koru.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kalabalık oldularmı hemen kıçları başları ayrı oynar bu tipleri tek tek yakalayıp kafasını ezip özgüvenini kırmak en zevkli yolu

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
aga dünyaya bir kere geliyorsun, bıçak falan çekmedikleri sürece kaçma en fazla dayak yersin nolacak

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Reis taktik su telegon caldi ayağı telefonu al kulağına konusuyomusun gibi etrafında dön uzaklaşarak sonra tak topuk

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yeni okula geçtiğimde bende böyle bir olay yaşamıştım ancak bir zaman sonra bunların hepsi geçti çünkü çok fena dayak yedim :d

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bence çıkışta aradan tüy kimsenin haberi olmadan okul içinde birşey yapamaz

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dayak yiyeceğini bilsen bile geri vites yapma eğer yaparsan seni daha çok ezerler

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oğlum hiçmi dayın amcan enişten kuzen yok çağır sıç ağızlarına En kötü çek bir muşta gelene patlat amele gibi yapıştır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
başında hiç bulaşmayacaktın ya böyle şeylerden uzak durmak lazım hatta gereğinde dövebileceksen bile tamam abi diyip geri çekilmek lazım bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...