Henüz almadım yarın akşam sipariş edeceğim ama kavisli gibi görünüyor çoğu kişinin öneriside o şekil.de League of Legends ve hikayeli oyunlar oynuyorum arada. Kavislinin yüksekliğinin ayarlanması hoşuma gittiAldınmı bilmiyorum ama kavisli almanı tavsiye ederim kullanışlı çünkü
Dostum chatgpt ye yazıp buraya yapıştırmaktan ziyade organik düşüncelerini yazsan daha iyi olur.Hangi monitörün sizin için daha iyi olduğu, kişisel tercihlerinize ve kullanım amacınıza bağlıdır. Her iki monitör türünün de kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır.
Kavisli Monitörlerin Avantajları:
- Daha sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sunar.
- Göz yorgunluğunu azaltır.
- Daha geniş bir görüş açısı sağlar.
- Özellikle oyun ve film gibi görsel içerikler için daha iyidir.
Kavisli Monitörlerin Dezavantajları:
- Düz monitörlere göre daha pahalıdır.
- Bazı kullanıcılar için renk doğruluğu ve metin netliği konusunda sorun yaratabilir.
- Her tür uygulama için uygun olmayabilir.
Düz Monitörlerin Avantajları:
- Daha uygun fiyatlıdır.
- Daha iyi renk doğruluğu ve metin netliği sunar.
- Her tür uygulama için uygundur.
- Daha geniş bir yelpazede boyut ve çözünürlük seçeneği sunar.
Düz Monitörlerin Dezavantajları:
- Kavisli monitörler kadar sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sunmaz.
- Uzun süreli kullanımda göz yorgunluğuna neden olabilir.
- Daha dar bir görüş açısı sunar.
Karar vermenize yardımcı olacak bazı ek bilgiler:
- Monitörü ne için kullanacaksınız? Oyun ve film gibi görsel içerikler için kavisli bir monitör daha iyi bir seçim olabilir. Ofis işleri ve web tarama gibi günlük kullanım için düz bir monitör yeterli olacaktır.
- Ne kadar bütçeniz var? Kavisli monitörler, düz monitörlere göre daha pahalıdır.
- Monitörün boyutunu ne kadar olacak? Daha büyük ekranlar daha sürükleyici bir deneyim sunar, ancak daha pahalıdır ve daha fazla yer kaplar.
- Monitörün çözünürlüğü ne kadar olacak? Daha yüksek çözünürlükler daha keskin ve net görüntüler sunar.
Karar vermeden önce, her iki monitör türünü de denemeniz en iyisidir. Birçok elektronik mağazası, kavisli ve düz monitörleri yan yana görebileceğiniz demo alanlarına sahiptir.
Düz monitörhocam sondakinin aynısı bende var asus tuf vg24 165hz kavisli memnunum kavisilinin ayrı bir havası var güzel ama sen arada 180 derece döndürecem diyorsan düz al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?