Kaybolan Instagram hesabını geri alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Beyler bi abimin Instagram hesabı var ama şifresini unuttu kurtarma e postası falan bi yakınına aitti ama oda numarasını ve e postasını değişti paralı parasız bi yöntemi varmıdır ?

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kanka hesabı ve e postası bile aynı anda kaybedilen hesapları E postaya kaydetmiş olduğun telefon numaranın güncel olmasıyla geri alabildiğini biliyorum fakat Eğer e posta hesap yönetimi kısmında '' Bu Telefon numarasına artık sahip değilim'' adı altında herhangi bir panel yoksa alabileceğini düşünmüyorum.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kanka hesabı ve e postası bile aynı anda kaybedilen hesapları E postaya kaydetmiş olduğun telefon numaranın güncel olmasıyla geri alabildiğini biliyorum fakat Eğer e posta hesap yönetimi kısmında '' Bu Telefon numarasına artık sahip değilim'' adı altında herhangi bir panel yoksa alabileceğini düşünmüyorum.
E posta yokki silindi

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Zorbalık yöntemiyle Sosyal medya uzmanlarının alabileceğini düşünüyorum zor yolla ve biraz pahalıya patlayabilir. İyi Forumlar dilerim.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Knk desteğe yazabilirsin ama büyük ihtimalle destek cevap vermez tek ihtimall eposta ya da telefon numarası ile alman.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kanka instagramın e postasına bir kurtarma e postası atıyorsun sonra senden fotoğraf istiyor bir kağıt üzerinde 6 haneli yazı ile teyit amaçlı sonra alabiliyorsun bi arkadaşımınkini öyle almıştık tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bende hesap şifresi unutma felan değilde hesabımın sürekli takip sayısı artıyor. Hesabı çalıyorlarmı acaba diyorum ama çalmayla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum sebebini bilen varmı acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka desteğe yaz demişler ama sonuç alamazsın benimde başıma geldi bi hacker bul çalsın hesabı daha kolay olur 50 60 tl ye yapanlar var bu işi

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Numara / Eposta yok ise destege yazip yardim alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...