Beyler bi abimin Instagram hesabı var ama şifresini unuttu kurtarma e postası falan bi yakınına aitti ama oda numarasını ve e postasını değişti paralı parasız bi yöntemi varmıdır ?
Kanka hesabı ve e postası bile aynı anda kaybedilen hesapları E postaya kaydetmiş olduğun telefon numaranın güncel olmasıyla geri alabildiğini biliyorum fakat Eğer e posta hesap yönetimi kısmında '' Bu Telefon numarasına artık sahip değilim'' adı altında herhangi bir panel yoksa alabileceğini düşünmüyorum.
Kanka hesabı ve e postası bile aynı anda kaybedilen hesapları E postaya kaydetmiş olduğun telefon numaranın güncel olmasıyla geri alabildiğini biliyorum fakat Eğer e posta hesap yönetimi kısmında '' Bu Telefon numarasına artık sahip değilim'' adı altında herhangi bir panel yoksa alabileceğini düşünmüyorum.
kanka instagramın e postasına bir kurtarma e postası atıyorsun sonra senden fotoğraf istiyor bir kağıt üzerinde 6 haneli yazı ile teyit amaçlı sonra alabiliyorsun bi arkadaşımınkini öyle almıştık tavsiye ederim
Bende hesap şifresi unutma felan değilde hesabımın sürekli takip sayısı artıyor. Hesabı çalıyorlarmı acaba diyorum ama çalmayla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum sebebini bilen varmı acaba ?