script değil aga bu bir bug şuanda riot kayni devre dışı bıraktı kullanamiyoruz bu sabah denedim alinmiyordu arkadaştada alinmiyodu düzelliyor yaniKayn ''W'' yeteneği ile tüm haritaya vurma scripti yapılmış bilgisi olan var mı?
bulduğum bir video:
doğrudur hocam lakin amaç pre boost ile lig kasmakKardeşim bu hilede ne zevk verir nede banlamanı onleye bilir direk ban yersin
bug kapandı mı acaba şu an kayn açık oyundascript değil aga bu bir bug şuanda riot kayni devre dışı bıraktı kullanamiyoruz bu sabah denedim alinmiyordu arkadaştada alinmiyodu düzelliyor yani
Konudaki videodaki kayn bizim forumdan bu aradaoyundaki chate bayıldım ahahahhaha ama çok sağlam hileymiş tebik etmek lazım bizim forumda böyle bir şey görmedim ama yanlışta konuşmak istemem şimdi

reis olay script değil olay bir bug bu program da bu bugu kolayca yapmayı sağlıyor zaten riot kaynı bir süreliğine devre dışı bırakıp bugu düzelttiKayn ''W'' yeteneği ile tüm haritaya vurma scripti yapılmış bilgisi olan var mı?
bulduğum bir video:
I don't think so I stopped by yesterdayэто правда, учитель, но цель состоит в том, чтобы сократить лигу с предварительным повышением
Post automatically merged:
интересно, закрыта ли ошибка прямо сейчас в игре kayn Open
I know that tooя слышал, что он ударил сценарий, но я знаю
Dediğini anlayamıyorum türkçe çevir yazI don't think so I stopped by yesterday
Post automatically merged:
I know that too
BencedeKardeşim bu hilede ne zevk verir nede banlamanı onleye bilir direk ban yersin