Teşekkürler beğenmene sevindim.Emeğine sağlık gerçekten güzel olmuş verdim beğeniyi![]()
TeşekkürlerGüzel Olmuş
Benim main KaynFarklı hero lar var mı acaba?
Güzel olmuş bu arada ellerine sağlık kardeşim
Teşekkür ederim güzel yorumun içinÇok güzel olmuş, ellerine sağlık. Sosyal medya bölümüne ise bir şeyler yerleştirirsen çok güzel olur.
Web sitesinde yönlendirme gibi duruyor bu şekilde. :d
Tabiiki. Böyle bir şey mi istiyorsun ?Eline sağlık hocam çok güzel olmuş rica etsem bana da bir imza yapabilir misin yaparsan sevinirim
Rica ederim. Benim imzama güzel olduğu pek söylenemez. Nerede ise sıfır emek var, sadece kız güzel.Teşekkürler
Benim main KaynTeşekkürler
Teşekkür ederim güzel yorumun içinEklemiştim de gözümü yordu beğenemedim ayrıca oraya sığmadı baya küçültmem gerekiyordu onca büyük ikonun yanında kötü durdu.
Senin imza ve logo da yakıyor bu arada C:
Post automatically merged:
Tabiiki. Böyle bir şey mi istiyorsun ?
Emek var bence. Sadece konsept sade. Sade tasarımların her zaman daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca logo uğraşılmış belliRica ederim. Benim imzama güzel olduğu pek söylenemez. Nerede ise sıfır emek var, sadece kız güzel.![]()
Evet ATATÜRK resmiyle harmanlasan güzel olur şimdiden teşekkür ederimTeşekkürler
Benim main KaynTeşekkürler
Teşekkür ederim güzel yorumun içinEklemiştim de gözümü yordu beğenemedim ayrıca oraya sığmadı baya küçültmem gerekiyordu onca büyük ikonun yanında kötü durdu.
Senin imza ve logo da yakıyor bu arada C:
Post automatically merged:
Tabiiki. Böyle bir şey mi istiyorsun ?
Bu kadar oldu kanka kusura bakma.Evet ATATÜRK resmiyle harmanlasan güzel olur şimdiden teşekkür ederim
Kuran çarpsın çok güzel olmuş link verebilir misin ben indiremiyorum
Beğenmene sevindimKuran çarpsın çok güzel olmuş link verebilir misin ben indiremiyorum
Adamsın kral