[Kaynak] FiveM Resource Stopper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
:özellik:

Cpp olarak bırakıyorum, compile etmeden sizlerle paylaşacağım siz artık istediğiniz gibi düzenleyip kafanıza göre ister .dll ister .exe bazında bypass ederek compile ve build edebilirsiniz ancak uyarmalıyım ki bu cpp dizinlerinde herhangi bir bypass yok yani ihtiyacınız var mı inanın sanmıyorum.

:kullan:

Bu mevzunun olayı sizin local sisteminize/oyununza komut vb. bir işlem sağlama amacıyla kod gönderimi sağlanan kanalların iptali sağlanıyor örneğin X Anti-Cheat scriptini bu resource stopper'ı kullanarak durdurursanız internal olarak yapacağınız değişiklik (örneğin bypass cheat engine ile god mode veya sınırsız mermi veya header-address değişiklikleri) script üzerinden çalışan özel anti-cheat sizin lokalinizde artık çalışmadığı için fark edilemeyecek.

Detaylı mantığı anlamak için kodları inceleyebilirsiniz.

Konuyu dahada ayrıntılı anlatabilirdin derlemeden önce fivemde girdiğin serverdaki resmon 1 yapıp AC'nin ismine bakıp onların isimlerini atıyorum "X-Anticheat", yaptıkdan sonra derleyip Process Hacker ile inject etmelerini gerek aksi takdirde dediğin gibi direk olarak compile edip yapamazlar

:indir:

DL:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VT:

:not:

Gerçek yaratıcısını bilmiyorum fakat kodları incelediğim zaman aşağı yukarı anonim bir kişiye ait olduğu belli.

Eğer CPP dosyası bile build etmeyi bilmiyorsanız, uğraşmayın.​

Son düzenleme:
🌟
Donator
Ödüller
12
Yapımcısı:

Gerçekten başarılı ilk çıktığında deneme fırsatım oldu.

Osman Demirci
Onaylı Üye
Ödüller
2
Güncel Hale Gelmesi Söz Konusu Olabilir Yani Önce Yenilenmesini Bekleyin Arkadaşlar Her Hafta Versionlar Yenileniyor

Onaylı Üye
Gerçekten başarılı olmuş çok fazla oynamıyorum ama oynadığımda her zaman yapıcam

Onaylı Üye
FiveM base source değiştirmediği sürece kullanabileceğiniz bir kod yapısına sahip, sadece silent injector'lerinizi güncel tutun yeter.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Ben yapamadım teamdan yardımcı olabilcek var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
6
İşime yaramaya bilir ama paylaşım için teşekkürler

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
6
bypass ve inject konusunda yardımcı olabilicek biri varmı bana

Onaylı Üye
Thanks, what kind of code will I go to see
Post automatically merged:

sir how can fix some error
Post automatically merged:

sir how can fix some error
What kind of error you're currently facing with though? Mind sharing some screenshots?

T H O R
Süper Üye
Ödüller
2
Benim arkadaşım geçen günlerde buna benzer bi hile açtı da ban yedi.Bundan ban yeme ihtimalimiz nedir?

İnsanların senin sesiyle dalga geçmesini umursama
Banlı Üye
Konuyu dahada ayrıntılı anlatabilirdin derlemeden önce fivemde girdiğin serverdaki resmon 1 yapıp AC'nin ismine bakıp onların isimlerini atıyorum "X-Anticheat", yaptıkdan sonra derleyip Process Hacker ile inject etmelerini gerek aksi takdirde dediğin gibi direk olarak compile edip yapamazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.