Onaylı Üye
Cpp olarak bırakıyorum, compile etmeden sizlerle paylaşacağım siz artık istediğiniz gibi düzenleyip kafanıza göre ister .dll ister .exe bazında bypass ederek compile ve build edebilirsiniz ancak uyarmalıyım ki bu cpp dizinlerinde herhangi bir bypass yok yani ihtiyacınız var mı inanın sanmıyorum.
Bu mevzunun olayı sizin local sisteminize/oyununza komut vb. bir işlem sağlama amacıyla kod gönderimi sağlanan kanalların iptali sağlanıyor örneğin X Anti-Cheat scriptini bu resource stopper'ı kullanarak durdurursanız internal olarak yapacağınız değişiklik (örneğin bypass cheat engine ile god mode veya sınırsız mermi veya header-address değişiklikleri) script üzerinden çalışan özel anti-cheat sizin lokalinizde artık çalışmadığı için fark edilemeyecek.
Detaylı mantığı anlamak için kodları inceleyebilirsiniz.
Konuyu dahada ayrıntılı anlatabilirdin derlemeden önce fivemde girdiğin serverdaki resmon 1 yapıp AC'nin ismine bakıp onların isimlerini atıyorum "X-Anticheat", yaptıkdan sonra derleyip Process Hacker ile inject etmelerini gerek aksi takdirde dediğin gibi direk olarak compile edip yapamazlar
DL:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
VT:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Gerçek yaratıcısını bilmiyorum fakat kodları incelediğim zaman aşağı yukarı anonim bir kişiye ait olduğu belli.
Eğer CPP dosyası bile build etmeyi bilmiyorsanız, uğraşmayın.
Son düzenleme: