kazma kullanmadan hızlı blok kırma yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
kazma kullanmadan hızlı blok kırma gibi bir hile var mıdır arkadaslar ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
SpeedMine kullanıyorum. Normalden çok daha hızlıdır ve bazı sunucularda algılanamaz. Test edin ve bize bildirin.

Üye
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Basic bir hile kullanıyorsan SpeedMine olacaktır ayarlarında istediğin hile o ama bilmeni isterim zamanında server kurmuş biri olarak söylemeliyim ki hile koruma sistemleri SpeedMine hilesini tespit edebiliyor o yüzden kullanırken dikkat et dostum.

Üye
5 HİZMET YILI
Basic bir hile kullanıyorsan SpeedMine olacaktır ayarlarında istediğin hile o ama bilmeni isterim zamanında server kurmuş biri olarak söylemeliyim ki hile koruma sistemleri SpeedMine hilesini tespit edebiliyor o yüzden kullanırken dikkat et dostum.
kanka skyblock adada hıle kullanımı serbest ama speedmine işimi görmüyor sadece elimed kazma varken hızlı kazıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kanka skyblock adada hıle kullanımı serbest ama speedmine işimi görmüyor sadece elimed kazma varken hızlı kazıyor
İstediğin hile ayarı basic sayılacak hilelerde var mı bilmiyorum ama minecraft hackli clientlerde aradığın özellik olması lazım. Ayrıntılar için youtube bakabilirsin tavsiyem 2b2t için hazırlanan clienti kullanman çok sağlam bir clienttir. İyi oyunlar.

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum bazı hacklerde olabiliyor direk dosyayı çalıştırıyorsun çok önceden yapmışlığım var

Üye
5 HİZMET YILI
huzini gibi hileler kullanıp nuker speedmine gibi şeyler açabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Speedmine kullanıyorum iyi arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...