31 Ocak 2017 #1 razortr66 R Üye Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 20 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI arkadaşlar oyun girdiğimde oynuyorum sonra bakıyorum kurtla öldürme %88 olmuş kurtlada oynamıyorum ne yapabilirim
arkadaşlar oyun girdiğimde oynuyorum sonra bakıyorum kurtla öldürme %88 olmuş kurtlada oynamıyorum ne yapabilirim
31 Ocak 2017 #2 EmirCengiz E Üye Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI hileyle oynuyorsan İnsan bile oynasan Kurtla Öldürme Diyor Kardeş Oyla 0 Olumsuz oyla
31 Ocak 2017 Konuyu başlatan #3 razortr66 R Üye Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 20 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI EmirCengiz' Alıntı: hileyle oynuyorsan İnsan bile oynasan Kurtla Öldürme Diyor Kardeş Genişletmek için tıklayın ... işte bunun çözümü ne bir adam öldürüyorum kurtla öldürmeye geçiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
EmirCengiz' Alıntı: hileyle oynuyorsan İnsan bile oynasan Kurtla Öldürme Diyor Kardeş Genişletmek için tıklayın ... işte bunun çözümü ne bir adam öldürüyorum kurtla öldürmeye geçiyor
31 Ocak 2017 Yasaklandı #4 Titanic T Banlı Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 1,521 Tepki puanı 334 Yaş 32 9 HİZMET YILI çözümü yok Envanter açtın zaman aimbot yanı wolfkill devreye giriyor her sıkn mervi öldürün kişi olarak kd yani oraya kurt oranına kurt sayıor Oyla 0 Olumsuz oyla
çözümü yok Envanter açtın zaman aimbot yanı wolfkill devreye giriyor her sıkn mervi öldürün kişi olarak kd yani oraya kurt oranına kurt sayıor