Keenetic Omni KN-2011 modem hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, daha önce konusunu açmıştım TurkNet hakkındaki görüşleriniz diye. Yorumlalarınız için teşekkür ederim. Bağlantım gerçekleşti ve bana daha önceden Vodafone'un verdiği bir modemim vardı. Onunla kurulumu kendim gerçekleştirdim. Bu konuya daha sonra ayrıca değineceğim fakat bana vaat edilen internet hızının altında bir hizmet alıyorum şu an. Pingim İstanbul sunucularında 17 civarı, İzmir sunucularında da 7 civarı ping alıyorum fakat oyun sırasında bazen aşırı dalgalanmalar oluyor. Bunun için Keenetic Omni KN-2011 cihazını satın aldım. Linkini bırakıyorum:

N11'den Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR N300 VDSL2-ADSL2+ 4 port modem seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu modem hakkında ne düşünüyorsunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kimse yorum yapmamis ama modemim geldi, gerekli snr ayarlarini bufferbloat ayarlarini yaptim interneti kokune kadar kullaniyor pingde sifir dalgalanma 16-17 istanbul sabit 8-9 izmir sabit pingle oyunumu oynuyorum boyle bi rahatlama yok dunya varmis be 😁

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Konu yeni önüme düşüyor ihtiyacını fazlasıyla görür bu modem üst düzey değil ama isslerin verdiklerinden 100 kat daha iyi tabii ki.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Konu yeni önüme düşüyor ihtiyacını fazlasıyla görür bu modem üst düzey değil ama isslerin verdiklerinden 100 kat daha iyi tabii ki.
İss lerin verdiginde maks 8 9 mpbs alirken ayni internet hic bi ayar yapmadan direk speedtestte 13 mbps verdi aradaki farka bakar misin

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
modem gayet güzel bir süre kullanmıoştım ama sorun olmuyordu herhangibi bir sıkıntı göremedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...