Kelimelik için hile önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz kelimelik hilesi var mı bi ara oyun tahtasının falan aynısını yapıyordun taşların hangisi yüksek puan vs veriyor diye çıkartıyordu eğer bildiğiniz bi hile yoksa internet sitesi vs önermeyin

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kelime bulma makinesi miydi neydi öyle bir şeydi uygulamanın ismi eğer yanlışım yoksa. O uygulmayı kullanabilirsin. Hala kullanılıyor mu bilmiyorum Youtube'de videoları mevcut.
EDİT: Sayfayı buldum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tıklayarak gidebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kelime bulma makinesi miydi neydi öyle bir şeydi uygulamanın ismi eğer yanlışım yoksa. O uygulmayı kullanabilirsin. Hala kullanılıyor mu bilmiyorum Youtube'de videoları mevcut.
EDİT: Sayfayı buldum
tıklayarak gidebilirsin.
Teşekkür ederim işime yarar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
internette çeşitlşi kelime bulma siteleri var ama öyle spesifik bir hilesi oldugunu düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
internette çeşitlşi kelime bulma siteleri var ama öyle spesifik bir hilesi oldugunu düşünmüyorum
baya eski bi hile biliyordum şuan piyasadan kalktı kalkmadı hiç bir fikrim yok ama oyunun aynısı sadece sana en yüksek puanlı kelimeleri söylüyordu

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bu oyunları oynamayı baya bir süre önce bıraktım bir kaç forum sitesine baktım da sadece bu site var başka bir örneğini görmedim

Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
hayr dostum kelımelık ıcın hıle yok ama genede senın ıcın arastırırım bulursam yazarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...