Çözüldü Kendi Hilelerimi Yapmak İstiyorum Nerden Başlayabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhabalar Ben Kendi Hilelerimi Yapmak İstiyorum Ama Nerden Başlayacam Bir Türlü Bulamadım c# denedim az bi süre Sizce Ne yapmalıyım ne yaparsam daha çok geliştirebilirim kendim

Çözüm
C++ bilginin çok iyi olmasının yanı sıra C# gibi alternatif dilleri de öğrenerek güzel hileler ortaya çıkarabilirsin ama çok çok uzun zamanlarını alır. İlk olarak koruması küçük oyunlarda yapmaya başla. Hatta 0 korumasız olarak başlayıp daha sonra küçük korumaları bypass etmeyi falan da öğrenebilirsin hile kodladıktan sonra.
МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eğer hile yapmak istiyorsan c++ öğrenmelisin ve bunda yardımcı olacak offset çekme programalrı vesaire.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
baştan başlayabilirsin :D

Şaka yapmak bi yere C++ ve C öğrenirsen bir çok oyunda hile yazabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk kendi hileni yazmak icin sadece bir programlama dili ogrenmen yetmez bilgisayar sistemleri falan derin bicok sey hakkinda bilgin olmasi lazim ornegin valorant icin cok cok iyi bir deneyim ve bilgi gerekir

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
C++ bilginin çok iyi olmasının yanı sıra C# gibi alternatif dilleri de öğrenerek güzel hileler ortaya çıkarabilirsin ama çok çok uzun zamanlarını alır. İlk olarak koruması küçük oyunlarda yapmaya başla. Hatta 0 korumasız olarak başlayıp daha sonra küçük korumaları bypass etmeyi falan da öğrenebilirsin hile kodladıktan sonra.

Çözüm
HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
C++ ve C öğrenirsen vede ingilizce şart bir çok oyunda hile yazabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...