Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüKendi Hilelerimi Yapmak İstiyorum Nerden Başlayabilirim
Merhabalar Ben Kendi Hilelerimi Yapmak İstiyorum Ama Nerden Başlayacam Bir Türlü Bulamadım c# denedim az bi süre Sizce Ne yapmalıyım ne yaparsam daha çok geliştirebilirim kendim
C++ bilginin çok iyi olmasının yanı sıra C# gibi alternatif dilleri de öğrenerek güzel hileler ortaya çıkarabilirsin ama çok çok uzun zamanlarını alır. İlk olarak koruması küçük oyunlarda yapmaya başla. Hatta 0 korumasız olarak başlayıp daha sonra küçük korumaları bypass etmeyi falan da öğrenebilirsin hile kodladıktan sonra.
knk kendi hileni yazmak icin sadece bir programlama dili ogrenmen yetmez bilgisayar sistemleri falan derin bicok sey hakkinda bilgin olmasi lazim ornegin valorant icin cok cok iyi bir deneyim ve bilgi gerekir
C++ bilginin çok iyi olmasının yanı sıra C# gibi alternatif dilleri de öğrenerek güzel hileler ortaya çıkarabilirsin ama çok çok uzun zamanlarını alır. İlk olarak koruması küçük oyunlarda yapmaya başla. Hatta 0 korumasız olarak başlayıp daha sonra küçük korumaları bypass etmeyi falan da öğrenebilirsin hile kodladıktan sonra.