Kendi Hilemi yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar ben kendi hilemi yapmayı düşünüyorum valoranta göre ama nasıl olacak en ufak bi fikrim yok YouTube'dan araştırıp acaba videolarla öğrenek yapabilir miyim verebileceğiniz tavsiyeler taktiler ipuçları varmı neler öğrenmem gerekiyor belirtirseniz sevinirim

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kod bilmen gerekiyor ve aşırı zor iş hile yapmak o kadar kolay değil büyük yazılımcılar bile zor yapıyordur hileyi sen hiç girme bile bu işe hiçbirşey bilmiyorsun zaten

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Diğer çok kapsamlı olmayan oyunlar için c# üzerinden yapılabiliyormuş ama valorant gibi çok kapsamlı oyunlar için başka program kullanıyorlar öyle ha diyincede bütün programları kullanamassın. Kısacası zor iş.

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hile yazmak çok bir sürü parametre bir üsür döngü var ve güvenlk duvarları sürekli güncelleniyor

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
yazılım biraz geniş bir iş en başta ingilizcen biraz iyi olmalı ardından kendini geliştirerek basamak basamak ilerlemen lazım onun dışında youtubeden bakıp da hile yapman pek mümkün değil

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çocukluğumdan beri hep bu düşüncenin hayaliyle yaşadım. Ama asla bu işe elverişli hissetmedim kendimi. İnşallah başarırsın dostum

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
knk hile yapacaksan kücük online oyunlardan baslaman gerek yoksa sıkıntı baya iyi analiz etmen gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...