Yazılım
Seçkin Üye
1.Delphi 7 adlı programı indirelim!
2.Cheat engine veya TSearch programlarından herhangi birini indirelim!
3.Daha sonda wolftü dışında (wolftü profesyonel işi sizi kasar örn:Counter Strike,Gta vc vb.. gibi bir tane oyun seçelim.Hilemizi bu oyunlar üzerinde yapacağız!
4.Biz sadece oyunun kodlamasındaki offset değerlerini değiştireceğiz..
5.Delphi 7'yi indirdikten sonra yeni bir tane application (proje) yaratalım..
6.Proje tasarım kısmına bir tane Checkbox,bir tane Timer ve bir tanede edit ekleyelim yani textbox..
7.Ve en önemli yerine geldik!!
>>> Bu adımda cheat engine veya tsearch programlarından birini kullanacağız!
>>> Ben oyun olarak counter strike'yi seçtim..Ve bir tane altın hilesi yaptım (forumda var).Ben cheat engine ile oyundaki altın offset değerini buldum..Adresi aldım.Altta size verdiğim koddaki "($02D1E2FC) kısmına adresi yazacağız!
>>> Bu kodu Timer1'e ekleyin..;
if Checkbox1.Checked=True then begin
Value:=strtoint(Edit1.text);
PDWORD($02D1E2FC)^:=Value;
end;
>>> Herşeyi yazdıktan sonra projemizi kaydedelim..Daha sonra hangi oyuna yaptıysak hilemizi o oyunu açalım ve hilemizi çalıştıralım.Hilemizin çalışması için checkbox'a basalım..Eğer hata veriyorsa hazır projeyi ve videoyu bekleyin!!
2.Cheat engine veya TSearch programlarından herhangi birini indirelim!
3.Daha sonda wolftü dışında (wolftü profesyonel işi sizi kasar örn:Counter Strike,Gta vc vb.. gibi bir tane oyun seçelim.Hilemizi bu oyunlar üzerinde yapacağız!
4.Biz sadece oyunun kodlamasındaki offset değerlerini değiştireceğiz..
5.Delphi 7'yi indirdikten sonra yeni bir tane application (proje) yaratalım..
6.Proje tasarım kısmına bir tane Checkbox,bir tane Timer ve bir tanede edit ekleyelim yani textbox..
7.Ve en önemli yerine geldik!!
>>> Bu adımda cheat engine veya tsearch programlarından birini kullanacağız!
>>> Ben oyun olarak counter strike'yi seçtim..Ve bir tane altın hilesi yaptım (forumda var).Ben cheat engine ile oyundaki altın offset değerini buldum..Adresi aldım.Altta size verdiğim koddaki "($02D1E2FC) kısmına adresi yazacağız!
>>> Bu kodu Timer1'e ekleyin..;
if Checkbox1.Checked=True then begin
Value:=strtoint(Edit1.text);
end;
>>> Herşeyi yazdıktan sonra projemizi kaydedelim..Daha sonra hangi oyuna yaptıysak hilemizi o oyunu açalım ve hilemizi çalıştıralım.Hilemizin çalışması için checkbox'a basalım..Eğer hata veriyorsa hazır projeyi ve videoyu bekleyin!!