Uzman Üye
Hile açarsın ama kendi takım arkadaşını öldürmek çok saçma geliyor en iyi olan envanter hilesi olur sürekli bomba atma sekmeme gibi şeyler çok gereksiz ben yaparsam sadece envanter hilesini yapıyorum.
Hatırlıyorum şöyle diyeyim şuan üniversite 2. sınıfım ben 8.sınıftayken 1+3 etkinliği veriyordu wolftü ve özel günlerdeydi sadece bu ara sıra. Biz bunu bekliyorduk sırf 4 kutu gelsin diye...o zamanlar nakitle bile zor aldığımız kutulardan artık 60 tane ekstra veriyorlar oyunun içinden geçmişler![]()
aynen öyle ben de şans yok zaten aldığımdan 1 yıl sonra kutular beleş gibi verildiHatırlıyorum şöyle diyeyim şuan üniversite 2. sınıfım ben 8.sınıftayken 1+3 etkinliği veriyordu wolftü ve özel günlerdeydi sadece bu ara sıra. Biz bunu bekliyorduk sırf 4 kutu gelsin diye...
Markete 1+1 bonus gelince internet kafede nakit çekme sırasına girdiğimi hatırlıyorum o denli popülerdi bu oyun şimdi durduk yere kutular, açmaya üşenilen şans kutularıyla doldu. Bir oyun kendi kendini ancak böyle bitirebilirdi.Zaten oyuna girdin mi 5-10 kasa 1 milyon gp açılışı veriyor bur dunya hediye de geliyor
Ee ne kaldı geriye zaten oyun başlamadan bitiyor zaten
dostum 5 dk da son seviye kartal oluyorsun
Eskiden görevli albay olabilmek için neleri feda etmedik ki
Aynı tas aynı hamam wolftü hiçbir zaman değişmez![]()