Kendi kuyusunu kazan oyun, 2 günlük deneyimim ( wolftü )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hile açarsın ama kendi takım arkadaşını öldürmek çok saçma geliyor en iyi olan envanter hilesi olur sürekli bomba atma sekmeme gibi şeyler çok gereksiz ben yaparsam sadece envanter hilesini yapıyorum.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
o zamanlar nakitle bile zor aldığımız kutulardan artık 60 tane ekstra veriyorlar oyunun içinden geçmişler :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
clasicte hileyle dolucak oynanmaz

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben de popülerliğini yitirdiğini düşünüyorum. Oyunda o kadar çok değişiklik yaptılar ki insanlar bunlara ayak uydurmak yerine farklı oyunlara geçti...

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hocam bence artık çöp cidden. Zamaninda güzeldi her sey...

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
şuan 50 tl yüklesen oyunda şuan zaten kralsın odaya hile yapmak için girsen bile şuan en kötü çarda odadan atma yetkisi var oyun para oyunundan başka birşey değil oynanmaya değmez bile.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Eskiden okuldan sonra harçlığımızı harcamayıp internet kafeye wolftü oynamak için giderdik şimdi çok anlamı kalmadı ama bana göre hala güzel geliyor ve oynuyorum.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Oyunun şuanki tek amacı son bişeyler kazanmak nekadar kazansak kardır hesabı üzücü :/

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
oyun bence hep çöptü, hile ile daha iyi olmuş :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
o zamanlar nakitle bile zor aldığımız kutulardan artık 60 tane ekstra veriyorlar oyunun içinden geçmişler :D
Hatırlıyorum şöyle diyeyim şuan üniversite 2. sınıfım ben 8.sınıftayken 1+3 etkinliği veriyordu wolftü ve özel günlerdeydi sadece bu ara sıra. Biz bunu bekliyorduk sırf 4 kutu gelsin diye...

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hatırlıyorum şöyle diyeyim şuan üniversite 2. sınıfım ben 8.sınıftayken 1+3 etkinliği veriyordu wolftü ve özel günlerdeydi sadece bu ara sıra. Biz bunu bekliyorduk sırf 4 kutu gelsin diye...
aynen öyle ben de şans yok zaten aldığımdan 1 yıl sonra kutular beleş gibi verildi :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
9 HİZMET YILI
oyun çöp oldugunda haklısın knk katılıyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bahsettigin map kafesti kanka bende hatırlıyorum karanlık bir ortamda oynuyoruk efsaneydi. zamanın en iyi oyunlarındandı bence. ne hile ne başka bir şey bitirdi bu oyunu. ne zaman oyuna uzaylı gibi karekterler gelmeye başladı silahlar gelmeye başladı işte o zaman boku çıktı oyunun. biz bi c95 almak için ömrümüzü veriyoduk.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Zaten oyuna girdin mi 5-10 kasa 1 milyon gp açılışı veriyor bur dunya hediye de geliyor
Ee ne kaldı geriye zaten oyun başlamadan bitiyor zaten :D

dostum 5 dk da son seviye kartal oluyorsun
Eskiden görevli albay olabilmek için neleri feda etmedik ki
Aynı tas aynı hamam wolftü hiçbir zaman değişmez :D
Markete 1+1 bonus gelince internet kafede nakit çekme sırasına girdiğimi hatırlıyorum o denli popülerdi bu oyun şimdi durduk yere kutular, açmaya üşenilen şans kutularıyla doldu. Bir oyun kendi kendini ancak böyle bitirebilirdi.

Üye
5 HİZMET YILI
Küçükken abimden izlerdim çok isterdim oynamayı ama oynayamazdım.Sonra internet kafe furyası başladı.O zamanlarda oynardım vs atardık çünkü hilecilerden geçilmiyordu ama neyse dediğin gibi.Yeni bir pc topladım da indirmeyi asla düşünmüyorum.

Üye
5 HİZMET YILI
Oyun gerçekten çöp olmuş zaten özellikle son dönemdeki og dövmesi muhabbetleri adamlar 20tlye 15,20 gün og dövmesi alıyolar oyundaki en güçlü şey hiç satılmamalı böyle bişey insan gibi kurt vs kurt atmak isterken geliyo birisi og dövmesiyle tek atıyo herkese gerçekten yazık...

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Aynen öyle kankam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...