- Yasaklandı
-
Banlı Üye
yalnız dostum core ban süresini kısaltıyor.Ama Detected olmasının asıl sebebi bu hilede olduğu gibi wrappersdı.Ben zamanında proje amaçlı yaptığımdan biliyorum(SDK veCore 'u sıfırdan yazmadım).Yani sonuç elobuddy core gibi olmasın windsharpla aynı kaderi paylaşmasın.Şimdiden bol şansmemory ekibi izin verirse parayla satıcam zaten eger izin veremsse tek kullanıcam miktarini daha düşünmedim ama
yada her hangi bir site açıp toir gibi satiş yababilirim ama o kadar pahali olmicak
herkes coredan fixlendiğini düşündü elobuddynin ama sıkıntı wrapperdaydıyalnız dostum core ban süresini kısaltıyor.Ama Detected olmasının asıl sebebi bu hilede olduğu gibi wrappersdı.Ben zamanında proje amaçlı yaptığımdan biliyorum(SDK veCore 'u sıfırdan yazmadım).Yani sonuç elobuddy core gibi olmasın windsharpla aynı kaderi paylaşmasın.Şimdiden bol şans
teşekürlerGüzel dileklerim seninle umarım başarılı olursun dostum
Çok ucuz olursa şimdiden 1 aylık satın alıcak kişi buradateşekürler
şuan script hazir vidiolari izlemek için TUBORG#6463 ekle beniÇok ucuz olursa şimdiden 1 aylık satın alıcak kişi burada
rica ederim güzel dostumteşekürler
kral script hazir ben kullanıyorum şuan satarmiiyim satmazmiyim bilmiyorum şuanda içinde 16 hero varİlk alacaklardan biri olmak için yerimi tutuyorum sabırsızlıkla beklemedeyim umarım WindSharp dan daha uzun ömürlü olur
şuan gayet mumnunum evadesini çok iyi yaptim obrwalk i çok iyi çalişiyor configlerimide yabıyorum heroda getiriyorum scripte zoom focus skin hilesi felan gayet güzel renk uyumuda gayat güzel panel inide turuncu yabtim turuncu seveirm çunkiistediğin gibi bir şey oldu mu hile
istedigin gibi düşünebilirsinHilenin tamamen alıntı olduğunu düşünmeye başladım.Hatta winshardı kopyala yapıştır rengini değiştir yapmış bile olabilir A2 türkçe kullanan birisi 0 dan kod mu yazıyor
Yigit作弊#4179 arkadaşlık yolladım kabul ettiğinde videoları bekliyorumScript Hazir bet
şuan script hazir vidiolari izlemek için TUBORG#6463 ekle beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?