Kendi Script imi Yaziyorum (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
memory ekibi izin verirse parayla satıcam zaten eger izin veremsse tek kullanıcam miktarini daha düşünmedim ama

yada her hangi bir site açıp toir gibi satiş yababilirim ama o kadar pahali olmicak
yalnız dostum core ban süresini kısaltıyor.Ama Detected olmasının asıl sebebi bu hilede olduğu gibi wrappersdı.Ben zamanında proje amaçlı yaptığımdan biliyorum(SDK veCore 'u sıfırdan yazmadım).Yani sonuç elobuddy core gibi olmasın windsharpla aynı kaderi paylaşmasın.Şimdiden bol şans :)
yalnız dostum core ban süresini kısaltıyor.Ama Detected olmasının asıl sebebi bu hilede olduğu gibi wrappersdı.Ben zamanında proje amaçlı yaptığımdan biliyorum(SDK veCore 'u sıfırdan yazmadım).Yani sonuç elobuddy core gibi olmasın windsharpla aynı kaderi paylaşmasın.Şimdiden bol şans :)
herkes coredan fixlendiğini düşündü elobuddynin ama sıkıntı wrapperdaydı

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Güzel birşey yaparsın umarım dostum, eline sağlık..

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
iyi bişey yaparsan kullanırız reis

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Bekleyelim bakalım nasıl bir hile yapacaksın kolay gelsin :mum:

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Güzel dileklerim seninle umarım başarılı olursun dostum

⚡Yuhanse⚡
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İlk alacaklardan biri olmak için yerimi tutuyorum sabırsızlıkla beklemedeyim umarım WindSharp dan daha uzun ömürlü olur :mum:

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İlk alacaklardan biri olmak için yerimi tutuyorum sabırsızlıkla beklemedeyim umarım WindSharp dan daha uzun ömürlü olur :mum:
kral script hazir ben kullanıyorum şuan satarmiiyim satmazmiyim bilmiyorum şuanda içinde 16 hero var

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
istediğin gibi bir şey oldu mu hile
şuan gayet mumnunum evadesini çok iyi yaptim obrwalk i çok iyi çalişiyor configlerimide yabıyorum heroda getiriyorum scripte zoom focus skin hilesi felan gayet güzel renk uyumuda gayat güzel panel inide turuncu yabtim turuncu seveirm çunki

Banlı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hilenin tamamen alıntı olduğunu düşünmeye başladım.Hatta winshardı kopyala yapıştır rengini değiştir yapmış bile olabilir A2 türkçe kullanan birisi 0 dan kod mu yazıyor

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hilenin tamamen alıntı olduğunu düşünmeye başladım.Hatta winshardı kopyala yapıştır rengini değiştir yapmış bile olabilir A2 türkçe kullanan birisi 0 dan kod mu yazıyor
istedigin gibi düşünebilirsin :)

ama hile winden çok farkli renk uyumu kombalar 16 hero var zaten şuanlik 10.25 yamasida güncellicem akşam ustu

Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Insallah istedigin gibi bir sey olur kardesim emeklerin bosuna gitmez : )
[

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Beklentinizi yüksek tutmayın.Ud olmayacak veya güzel bir script gelmeyecek.Çünkü arkadaşın kendisi 0'dan yaz(a)mayacak : D Piyasada olan tüm scriptlerin altyapısı belli bir platformdan alıntı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...