kanka onlarin core u su aynı core u sunu degiştirip banı geç atmasini saglicamkanka öyle tek tek yapıcağına internette hazır altyapılar var kombolar falan hazır onun üzerinde bir kaç edit yapsan daha kolay olur sanki
ÖYLE olucak zatenyapabilirsen mhnin eskiden yaptığı gibi herkese verme yoksa hile algılanıyor sonra da ban yiyoruz![]()
memory ekibi izin verirse parayla satıcam zaten eger izin veremsse tek kullanıcam miktarini daha düşünmedim amaDostum Mümkünse Ne Pahalı Ne Ucuz Bir Parayla Ver Hem Hilenin Algılanması Azalır Hemde Maddi Bir Değer Kazanmış Olursun Bu Kadar Emek Sonunda Güzel Haberlerini Bekliyoruz
Bakalım Bekliyoruz Güzel Haberlerini Dostummemory ekibi izin verirse parayla satıcam zaten eger izin veremsse tek kullanıcam miktarini daha düşünmedim ama
yada her hangi bir site açıp toir gibi satiş yababilirim ama o kadar pahali olmicak
hadı bakalım hayırlısı mucdenı beklıyuoruz hep beraber takıpe aldım senımemory ekibi izin verirse parayla satıcam zaten eger izin veremsse tek kullanıcam miktarini daha düşünmedim ama
yada her hangi bir site açıp toir gibi satiş yababilirim ama o kadar pahali olmicak