Kendi scriptimi yapmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Pythonla bir script yazmak istiyorum bunun için hangi 3. Parti kütüphaneyi kullanmam gerekiyor?(OpenCV harici)

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
kurulumda bana yardım edebilir misin
Arkadaş detaylı olarak anlatmış, zaten yeterli teknik bilginiz yoksa script şu anki haliyle detected. Riot Games hali hazırda bu scripte özel 1-2 imza ekledi anti-cheat sistemine. O yüzden kendinizin öğrenmesinde fayda var.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaş detaylı olarak anlatmış, zaten yeterli teknik bilginiz yoksa script şu anki haliyle detected. Riot Games hali hazırda bu scripte özel 1-2 imza ekledi anti-cheat sistemine. O yüzden kendinizin öğrenmesinde fayda var.
anladım çok teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yazılım ve kodlama zor işler ama yapabilirsin inanırsan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Anladığım kadarıyla çok teknik bilgin yok, 50 yoruma tamamlayarak (spam olmama kaidesiyle) ve kaydınızdan 5 gün geçtikten sonra (9 Mart) tarihinde Onaylı Üye olabilirsin. Sitedeki WSReborn hem yasuo hem de neredeyse tüm şampiyonları içeriyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Anladığım kadarıyla çok teknik bilgin yok, 50 yoruma tamamlayarak (spam olmama kaidesiyle) ve kaydınızdan 5 gün geçtikten sonra (9 Mart) tarihinde Onaylı Üye olabilirsin. Sitedeki WSReborn hem yasuo hem de neredeyse tüm şampiyonları içeriyor.
Dostum senin verdiğini kuruyorum ilerde çalışmassa işime yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...