Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternetten araştırmalar yaparak güzel kaynaklar bulabilirsin güzel kaynaklar bulduğun taktirde mükemmel oyunlar tasarlayabilirsin. Şimdiden kolay gelsin
programla zor bir şeydir fakat öğrenirsen çok iyi işler çıkartabilirsin unutma tek kişiyle olacak bir şey değildir
Kanka şimdi ben yapa yapa anca Tetris yaptım onu da Unity kullanarak yaptım Source'sini de 1 dolara almıştım ama zor iş yani hem iyi bir oyun yapmak istiyorsan özgün bir içeriğin olmalı benden bir şey çıkmaz sana. :/
Tek başına yapacaksan yapacak olduğun oyun ancak bir apk oyunu yada bir menejerlik oyunu olabilir. herhangi bir savaş oyunu falan yapacaksanda tankla uçakla vs düşmanları vur oyunları varya strateji amaçlı oyunlar ancak onları yapabilirsin kaldıki doğru düzgün bir oyun yapacaksanda herhangi bir internet sitesinden değil paralı eğitim setlerinden yada paralı kurslardan faydalanman lazım.
ingilizce olsada youtube tutorial videoları izleyip kendini geliştirmeni tavsiye ederim. C# ile programlayacaksan unity ile oyun yapabilirsin ama unreal engine kadar verim alamazsın tabi. genelde mobil platformlar için uygun unity.
programlama zor iştir java javaascript bilen gerekir ama internetten araştırark uzun uğraşlar sonucu başarabilirsin ya birazda anlama ezber kabiliyetine bağlı