- Konuyu başlatan
The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
işte 7.000 TL ye msi var onu alcam yoksada bakıcam iştesana kalmış ama oyuncu alıcaksan en iyis msı diye biliyorum
işte 7.000 TL ye msi var onu alcam yoksada bakıcam iştesana kalmış ama oyuncu alıcaksan en iyis msı diye biliyorum
Ama neden bozuldu o kadar pahalıknk ben bi ara aldım hızlıydı şimdi bozuldu yeni alıcam bende
güzel fiyatı falanda bozulma riski varmı ?sana önereceğim
Casper Excalibur G770.9300-8DG0X Intel Core i5 9300H 8GB 240GB SSD GTX1050 Freedos 15.6" FHD
tam 7000 tl
acer almayı düşünmüyorum yaacer nitro 5 al
bir fikrim yok hb bakgüzel fiyatı falanda bozulma riski varmı ?
Post automatically merged:
acer almayı düşünmüyorum ya
kesinlikle katılıyorum ısınınca harici fan arayacan birsürü olmayacaklaptopta ısrar etmemelisin bence ısınma problemleri ekran kapanma problemleri vb vb fan kirliğinden kapanma problemleri yaşayacaksın ben derımkı o paraya kesinlikle masaüstü topla
masaüstü al bence leptop oyun oynayınca fan sıkıntısı yaşanabiliyor monster notbook sahibim fakat ne zaman oyun oynarsam fan sorunu en iyisi masaütsüKendime şöyle güzel bir laptop almak istiyorum değiştiricem bilgisayarımı
bencede oyun için en iyisi masaüstümasaüstü al bence leptop oyun oynayınca fan sıkıntısı yaşanabiliyor monster notbook sahibim fakat ne zaman oyun oynarsam fan sorunu en iyisi masaütsü![]()
Kankam excalibur öneririm cidden kaliyeli ben masa üstü kullanıyorum ama arkadaşımda var baya memnun hemde pahalıda değil 7000 liraya çok iyi bir tane alırsınKendime şöyle güzel bir laptop almak istiyorum değiştiricem bilgisayarımı
acerler genelde kötü oluyodu öyle diyolarAcer Nitro bu var güzel hem gaming türünden
bende excalibur yafa monster düşünüyorum bazılarıda asus diyor netleştirip alıcamKankam excalibur öneririm cidden kaliyeli ben masa üstü kullanıyorum ama arkadaşımda var baya memnun hemde pahalıda değil 7000 liraya çok iyi bir tane alırsın