Kendimi geliştirmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Herkes bilinen Türkçe matematik hoca dersi videoları izledin mi? İzlemeden niye kendin geliştirmek istiyorsun ki?

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Youtubeden başlayabilrsin kolay derecede öğretici videolar mevcut

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
benim öncelik tavsiyem öğrenmeyi öğrenme, hafıza teknikleri konularına kesinlikle bak derim. sonrası çok keyifli oluyor. üni sınavlarında kesinlikle faydasını görmüştüm.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
matematiğini geliştirmen lazım gerisi geliyor çok çalış sadece

Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
yani yazılım için udemy gibi platformlara bakabilirsin para vermek istemiyorsan 1milyon istihdam var onada bakabilirsin o da ücretsiz

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aga tongüç izle araştırıp youtubdan hocalar bul iyi matematik hocaları sıfırdan başla ortaokul 8 sınıftan yavaş yavaş başla örenirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Yazılım mühendisliği istiyorsanız, matematik ve programlama becerilerinizi geliştirmeniz gerekiyor. Matematik için TYT-AYT sınavlarına hazırlanmak için birçok kaynak bulabilirsiniz. Ben size birkaç tanesini önermek istiyorum:

• Antrenmanlarla Matematik-1: Bu kitap, matematiğe sıfırdan başlayanlar için çok uygun. Her konuyu detaylı bir şekilde anlatıyor ve bol örnek soru içeriyor. Ayrıca tüm soruların video çözümleri de var.
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    linkinden kitabın tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
  • ÜçDörtBeş Yayınları TYT Matematik Soru Bankası: Bu kitap, matematiğin temel konularını pekiştirmek için ideal. ÖSYM tarzına yakın sorular barındırıyor ve her seviyeye uygun. Kitabın yazarı da Youtube üzerinde konu anlatımları yapıyor.
    linkinden kitabın detaylarını görebilirsiniz.
  • Karekök Yayınları Matematik 0: Bu kitap da başlangıç seviyesi için güzel bir kaynak. Konu anlatımı ve soru çözümü bir arada sunuyor. Müfredat güncellemelerine de uyum sağlıyor.
    linkinden kitabın içeriğine bakabilirsiniz.
Yazılıma başlamak için ise birçok seçeneğiniz var. Hangi alanda çalışmak istediğinize bağlı olarak farklı programlama dilleri ve teknolojileri öğrenebilirsiniz. İyi Forumlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam ilk deneme çözüp kendini hatalarını görüp sonradan onlar üzerine gidebilirisin

Üye
2 HİZMET YILI
Kişişel Gelişim Kitapları Ve Türkçe için Hız ve Renk yayınlarını tavsiye ederim

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
eğer niyetin varsa hırs yaparsan başarabilirsin sadece çok çalışman zamanını kendini ona vermen gerek yoksa hiçbişey olmuyor.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hazırlanan çoğu kişi 11. sınıftan başlıyor ve senin durumunda oluyor, o yüzden rahat olabilirsin önünde çok uzun bir zaman var. TYT sınavına 0 dan matematikten başla.
Her gün en az 10-15-20 türkçe paragraf sorusu çöz. 20 den fazla çözmene gerek yok. Her gün 10 ile 20 arası çöz. Türkçe paragrafı hızlı çözmeye ve okuduğunu artık çok rahat anlamaya başladığında TYT matematik de çok basitleşiyor. Tyt matematiğin 15 20 sorusu okuma ve okuduğunu anlama sorusu. Sınavında şimdiden başarılar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
aktif matematik ve bilgi sarmalı matematik temeli olmayanlar için güzel kaynaktır kullanıyorum öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Genel derslerinden çok yazılım konusunda da kendini yetiştirmeni tavsiye ederim. Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur. İleride sıkıntı çekmezsin.

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
kanka youtubeda bir ton kanal var bi göz at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...