Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazılım mühendisliği istiyorsanız, matematik ve programlama becerilerinizi geliştirmeniz gerekiyor. Matematik için TYT-AYT sınavlarına hazırlanmak için birçok kaynak bulabilirsiniz. Ben size birkaç tanesini önermek istiyorum:
Antrenmanlarla Matematik-1: Bu kitap, matematiğe sıfırdan başlayanlar için çok uygun. Her konuyu detaylı bir şekilde anlatıyor ve bol örnek soru içeriyor. Ayrıca tüm soruların video çözümleri de var.
linkinden kitabın tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
ÜçDörtBeş Yayınları TYT Matematik Soru Bankası: Bu kitap, matematiğin temel konularını pekiştirmek için ideal. ÖSYM tarzına yakın sorular barındırıyor ve her seviyeye uygun. Kitabın yazarı da Youtube üzerinde konu anlatımları yapıyor.
Karekök Yayınları Matematik 0: Bu kitap da başlangıç seviyesi için güzel bir kaynak. Konu anlatımı ve soru çözümü bir arada sunuyor. Müfredat güncellemelerine de uyum sağlıyor.
Yazılıma başlamak için ise birçok seçeneğiniz var. Hangi alanda çalışmak istediğinize bağlı olarak farklı programlama dilleri ve teknolojileri öğrenebilirsiniz. İyi Forumlar
Hazırlanan çoğu kişi 11. sınıftan başlıyor ve senin durumunda oluyor, o yüzden rahat olabilirsin önünde çok uzun bir zaman var. TYT sınavına 0 dan matematikten başla.
Her gün en az 10-15-20 türkçe paragraf sorusu çöz. 20 den fazla çözmene gerek yok. Her gün 10 ile 20 arası çöz. Türkçe paragrafı hızlı çözmeye ve okuduğunu artık çok rahat anlamaya başladığında TYT matematik de çok basitleşiyor. Tyt matematiğin 15 20 sorusu okuma ve okuduğunu anlama sorusu. Sınavında şimdiden başarılar.