Kendimi nasıl geliştirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Merhaba, hile ile nasıl legit oynamaya alışabilirim? Kendimi nasıl geliştirecek modlara girmeliyim? Spike'a hücumda alışmaya çalışsam ban yer miyim?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Spike'a hücuma bence eğlence amaçlı girilir onun dışında dm falan girebilirsin ayrıca aimbot falan mı kullanıyosun hile olarak

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
dm`de alıştırma yapabilirsin ve forumda ki wh zaten bi tık legitimsi bişey kendinde dikkat edersen daha iyi olur

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Wh'yi ister istemez belli edersin zaten bence wh yi bırakıp aimbot ile devam et daha mantıklı olur
bence wh oynanışa göre değişir ben cs de iken açıp adamlara info veriyordum kimse şüphelenmiyordu, ama valorantta solo girdiğimde mecburen adamı vurmam gerekiyor, aimbotu herkes biliyor az çok direk kitlenmesi ya da triggerbot gibi otomatik sıkmaya başlaması bazen sıkıntı da oluşturuyor köşede insta pick atan adama direk sıkarsa belli olur

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Wh legit kullanmaya alışması zordur. Ben pre olarak girip info verip geriden oynuyordum en mantıklısı bu. Adamın yerini biliyor olsanda direkt oraya bakma sağını solunu kontrol et sonradan adamın oldugu yeri kontrol et.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ölüm maçında alış kanka orada yavaş yavaş ogren sonra belli etmeden spike hucum oynarsın

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
ölüm maçında alış kanka orada yavaş yavaş ogren sonra belli etmeden spike hucum oynarsın
yanlış anlamayın geçen bi açtığım konuda eğlence modunda hile açanlardan yorulduğumu yazmıştım ama dm de antrenman yapmam beni legit oynamak için geliştirir mi

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oncelikle foruma hosgeldin. Ben de henuz hileyi deneme firsati bulamadim ama kanaatimce takimli olum kalim bunun icin iyi olabilir. Hizli bi fight oluyor cunku rapor yeme ihtimalin dusuk olur bu maclarda diye dusunuyorum onun haricinde tam gaz modunda belli etmeden oynamaya calis. Hedefin yerini bildigin halde ters taalraflara aim tutarak beklersin kritik anlarda roundu kazanip devam edersin. Cok fazla abartmadan gunde 3 5 mac takilip sonra hilesiz oynamak iyi olur diye dusunuyorum tavsiyeler uzerine.

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI

Oncelikle foruma hosgeldin. Ben de henuz hileyi deneme firsati bulamadim ama kanaatimce takimli olum kalim bunun icin iyi olabilir. Hizli bi fight oluyor cunku rapor yeme ihtimalin dusuk olur bu maclarda diye dusunuyorum onun haricinde tam gaz modunda belli etmeden oynamaya calis. Hedefin yerini bildigin halde ters taalraflara aim tutarak beklersin kritik anlarda roundu kazanip devam edersin. Cok fazla abartmadan gunde 3 5 mac takilip sonra hilesiz oynamak iyi olur diye dusunuyorum tavsiyeler uzerine.
çok teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
spike hucum değilde daha çok tam gaz daha iyi gelir

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Deathmatchler isini gorecektir fazlasiyla.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aslında çözüm basit daha az agresif oyna sanki hile yokmuş gibi düşünerek oyna ,izleniyormuşsun gibi oyna

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
bence birazcık dm gir orda alışırsın ama ister istemez belli ediyorsun duvalara falan bakıyorsun istemeden

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka sürekli alıştırma yap poligonda iyi gelişirsin aim konusunda

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Normalde nereye bakacaksan oraya bakmaya devam et. Hile seni yönlendirmesin. Adam mesela basende pusuyorsa normalde orada bıçakla geçeceksen bıçakla geç ama temkinli geç. Tek atamazsa öldüremezse hızlıca silahını çek ve vur. Duvar arkasına asla aim koyma, eli alacam diye haritadan adamı takip etme. Hile sadece bakacağın yerdeki adamı kolayca vurmana yardımcı olsun.
Hilesiz rankım immo3 ve 100 maç atmışımdır hileyle daha ban yemedim. Üstelik maçlarımın neredeyse hepsi win +25 vuruyorum. Toplasan 4 5 maçta hile demişlerdir genelde smurf diyorlar. 6 tane 0 hesap alıp yücelik 1 e kastım. Legit oynamak az ya da çok vurmak değil, hilen yokmuş gibi oynamak. Oyun bilgin varsa legit çok rahat oynarsın. Diğer türlü aimin berbat ama adamların yerlerini nokta atışı olarak biliyor olsan adamlar direkt anlar, oyun bilgisi yok aimi berbat ama bizi taak diye buluyor hile derler.

☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Eger bence wh kullaniyorsan kapat cunku anlasiliyor wh siz oyna aynasilmasi zor

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ilk önce kendi sensini bulmakla başlayıp bol bol deathmach at gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
poligon, aimlab ve oyun modlarını deneyerek kendini geliştirebilirsin onun dışında yapacağın pek bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...